Επίσημο το Realme GT Explorer Master Edition με top χαρακτηριστικά και τιμή

Γιορτάζοντας την πώληση 100 εκατομμυρίων smartphones, η realme ανακοίνωσε σήμερα νέα προιόντα μεταξύ των οποίων το GT Explorer Master Edition.

Αποτελώντας ένα από τα καλύτερα smartphone της εταιρείας για τη φετινή χρονιά, το GT Explorer Master Edition εντυπωσιάζει αρχικά

με την πολυτελή εμφάνισή του όπου στο πίσω μέρος υπάρχει ματ επίστρωση ενώ ακόμα βλέπουμε πλαίσιο από αλουμίνιο και μικρό πάχος. Η οθόνη των 6,55 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει σε smartphone της Realme με υποστήριξη δυναμικού ρυθμού ανανέωσης 120Hz, μεγάλη φωτεινότητα αλλά και κυρτές πλευρές για καλύτερο κράτημα της συσκευής. Κάτω από την οθόνη υπάρχει και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος μάλιστα είναι αρκετά γρήγορος κατά τη χρήση. Στο άνω αριστερό μέρος πίσω από μια μικρή οπή βρίσκεται και η selfie κάμερα των 32MP που υπόσχεται πολύ καλά αποτελέσματα, ειδικά στη δημιουργία πορτραίτων.

Τρεις ακόμη κάμερες βρίσκουμε στο πίσω μέρος οι οποίες αποτελούν και το κύριο σύστημα καμερών του GT Explorer Master Edition. Ο βασικός αισθητήρας έχει ανάλυση 50MP και είναι κατασκευής Sony (IMX766) με υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης αλλά και f/1.88 για πολύ καλές λήψεις ακόμα και όταν δεν επικρατούν καλές συνθήκες φωτισμού. Ο υπερευρυγώνιος αισθητήρας έχει ανάλυση 16MP, είναι και πάλι κατασκευής Sony (IMX481) με f/2.2 ενώ την τριάδα συμπληρώνει ένας τυπικός αισθητήρας για μακροφωτογράφηση χωρίς να εντυπωσιάζει με την ανάλυσή του. Η realme αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η συσκευή ενσωματώνει και αισθητήρα θερμοκρασίας χρώματος που κατά τη λήψη μας δίνει πιο ακριβή χρώματα αλλά και μια «πιο φυσική ισορροπία λευκού».

Σε επίπεδο λογισμικού, η συσκευή διαθέτει λειτουργία Street Photography, με τους αλγόριθμους να δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε αντίστοιχες λήψεις, βασισμένοι στην ανάλυση τεράστιου σχετικού αριθμού φωτογραφιών. Αντίστοιχα το Starry Mode αναλαμβάνει να καταγράψει όσο το δυνατόν καλύτερα τον έναστρο ουρανό, με την απαραίτητη χρήση ενός τριπόδου.

  

Περνώντας στο εσωτερικό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αντιστοιχούν και αυτά με ένα flagship από τη στιγμή που υπάρχει το Snapdragon 870 SoC της Qualcomm, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 12GB μνήμη και 256GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Μια πιο lite έκδοση περιλαμβάνει 8GB RAM και το μισό αποθηκευτικό χώρο.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η μπαταρία των 4500mAh που υπόσχεται όχι μόνο κορυφαία αυτονομία αλλά και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης με τον φορτιστή SuperDart των 65W που μάλιστα περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το realme GT Explorer Master Edition στηρίζεται στο Android 11 και το γραφικό περιβάλλον realme UI 2.0 ενώ θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα με τιμή περίπου στα €500. Η πιο «απλή» έκδοση με την ονομασία GT Master Edition με οθόνη 6,43", Snapdragon 778, 64MP κύρια κάμερα, 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4300mAh θα διατεθεί το ίδιο διάστημα με τιμή στα €349. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τη διάθεση των δύο συσκευών στη χώρα μας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα