Είσοδος της TCL στην αγορά των φορητών υπολογιστών με το Book 14 Go

19:42 6/1/2022 - Πηγή: Insomnia

Η γνωστή κατασκευάστρια TCL (γνωστή κυρίως για τις τηλεοράσεις και τα κινητά τηλέφωνα) επεκτείνει την επιχείρηση της και εισέρχεται στην αγορά των φορητών υπολογιστών για πρώτη φορά με το TCL Book 14 Go το οποίο είδαμε από κοντά.

Πρόκειται για έναν φορητό υπολογιστή που προσφέρει always-on συνδεσιμότητα LTE/ 4G καθώς βασίζεται στην πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 7c. Προορίζεται για μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που βρίσκονται διαρκώς στον δρόμο και επιθυμούν να εργάζονται ακόμα και on-the-go ενώ είναι ιδανικό και για εφαρμογές

στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η οθόνη είναι HD με διαγώνιο 14 ιντσών με τον φορητό υπολογιστή να είναι ιδιαίτερα κομψός και ελαφρύς για να μεταφέρεται πανεύκολα. Το πάχος του είναι περίπου 14 χιλιοστά και το βάρος του μόλις 1,3 κιλά. Επειδή βασίζεται στο γνωστό Snapdragon 7c SoC της Qualcomm μπορεί προαιρετικά να εξυπηρετήσει ανάγκες ασύρματης συνδεσιμότητας/ δικτύωσης Bluetooth 5.1 και 4G/ LTE με την εγκατάσταση κάποιας κάρτας SIM στην ειδική υποδοχή. Από τα δυνατά του σημεία, ειδικά από την ώρα που απευθύνεται σε επαγγελματίες ή σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, είναι η αυτονομία του με την εταιρεία να λέει πως φτάνει τις 12 ώρες με μία φόρτιση. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω υποδοχής USB Type-C στα 25W.

Στον εξοπλισμό του νέου TCL Book 14 Go συμπεριλαμβάνεται όπως αναφέραμε Bluetooth 5.1 και προαιρετικά 4G/ LTE και WiFi 5 με 2x2 MIMO. H TCL σκοπεύει να διαθέσει τον πρώτο της φορητό υπολογιστή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς με τιμή €349.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα