Διέρρευσε ο σχεδιασμός των Microsoft Surface Pro 8 και Surface Laptop 4

Οι δύο νέες σύσκευες φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες, αλλά φωτογραφίες τους φαίνεται πως βρήκαν τον δρόμο προς εμάς νωρίτερα.

Η σειρά συσκευών Surface είναι αρκετά επιτυχημένη για τη Microsoft και είναι αναμφίβολο πως νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν το 2021. Βάσει των αποκαλύψεων του χρήστη "cozyplanes", με παρελθόν σε τέτοιου είδους διαρροές πληροφοριών, έχουμε και τις πρώτες εικόνες των συσκευών Microsoft

Surface Laptop 4 και Surface Pro 8.

Σε πρώτη όψη, οι διαφορές με τα τρέχοντα μοντέλα δεν είναι μεγάλες ή εμφανείς, όμως οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ περιγραφικές οπότε κάποια έκπληξη μένει να αποκαλυφτεί.

Βάσει πληροφοριών του Windows Central, τα Surface Laptop 4 και Surface Pro 8 αναμένεται να λανσαριστούν στα μέσα Ιανουαρίου το 2021, με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς και υποστήριξη γραφικών Intel Xe. Συνήθως, τα Surface Laptop και Surface Pro κυκλοφορούν προς το τέλος κάθε χρονιάς, όμως φέτος προτιμήθηκε το λανσάρισμα των Surface Laptop Go και Surface Pro X, με τα Surface Laptop 3 και Surface Pro 7 να έχουν κάνει ντεμπούτο το 2019.

Το Surface Laptop 4 λέγεται πως θα κυκλοφορήσει και με επεξεργαστή AMD, με την Microsoft να έχει κατασκευάσει ένα δικό της τσιπ προσαρμοσμένο από AMD Ryzen 4000. Αν αυτό συμβεί, δε θα είναι η πρώτη φορά που ένα Surface Laptop φέρει επεξεργαστή AMD, καθώς το Surface Laptop 3 15" το επιχείρησε πρώτο όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα