Ανανεωμένα AirPods φέρνει η Apple το 2021

Τα νέα AirPods και AirPods Pro ίσως ήδη βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Η Apple αναπτύσσει ανανεωμένες εκδόσεις των ασύρματων ακουστικών της, AirPods και AirPods Pro, όπως αναφέρει το Bloomberg, με την πρώτη έκδοση να λέγεται πως θα μπορούσε να ανακοινωθεί με το νέο έτος. Και οι δύο εκδόσεις

θα έχουν νέα σχεδίαση αλλά και αναβαθμισμένα ασύρματα chip. Το Bloomberg σημειώνει επίσης ότι τα over-ear ακουστικά που φημολογούνταν ότι αναπτύσσει η Apple, βρίσκονται ακόμη στα πλάνα της εταιρίας ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται πως έχουν γίνει εσωτερικές κουβέντες για την παρουσίαση ενός τρίτου HomePod που θα «κάθεται» ανάμεσα στο HomePod των $299 και το HomePod mini των $99.

Σύμφωνα με τις αναφορές, τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς της Apple ίσως έχουν εντελώς διαφορετική σχεδίαση. Θα εξακολουθούν να διαθέτουν λειτουργία ακύρωσης θορύβου αλλά η σχεδίασή τους θα μοιράζει περισσότερο με τα Samsung Galaxy Bugs Plus και τα Pixel Buds της Google. Από την άλλη πλευρά, τα entry-level AirPods, θα υιοθετήσουν στοιχεία του σχεδιασμού των AirPods Pro ενώ λέγεται πως θα έχουν και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Παράλληλα με τα ασύρματα ακουστικά, το Bloomberg λέει ότι τα over-ear ακουστικά της Apple βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σχεδιασμός έχει αλλάξει για να μειωθεί το μέγεθος των εξωτερικών touch pads καθώς και να προσαρμοστούν τα αποσπώμενα μέρη. Τα ακουστικά λέγονταν πως θα βρίσκονταν σε παραγωγή εδώ και μερικές εβδομάδες αλλά τελικά λόγω ενός προβλήματος με το στήριγμα κεφαλής το οποίο ήταν πολύ σφιχτό, η παραγωγή μετατέθηκε κάποιες εβδομάδες μπροστά.

Το Bloomerg αναφέρει επίσης ότι έχουν γίνει συζητήσεις στην Apple για την προσθήκη ενός τρίτου ηχείου στη γκάμα των HomePod. Ωστόσο, η ανάπτυξη θεωρείται ότι βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και ενδέχεται τελικά το ηχείο να μην κυκλοφορήσει.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των AirPods Pro και ενάμιση χρόνο μετά τα AirPods δεύτερης γενιάς, είναι λογικό η Apple να σχεδιάζει τα αναβαθμισμένα μοντέλα. Τα νέα AirPods ακούγεται πως θα υιοθετήσουν στοιχεία των Pro ενώ τα νέα AirPods Pro θα έχουν μία πιο συμπαγή σχεδίαση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα