Ανακοινώθηκαν τα Apple AirTags, για εύκολο εντοπισμό συσκευών

Η λειτουργία Find My κάνει τη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη.

Η Apple ανακοίνωσε τα Apple AirTags στο πλαίσιο του Spring-Loaded Event.

Τα μικροσκοπικά αντικείμενα, η κυκλοφορία των οποίων φημολογούταν για καιρό, επιβεβαιώθηκαν με κάθε επισημότητα και κυκλοφορούν σύντομα.

Μπορούν να ενσωματωθούν σε τσάντες, κλειδιά και οποιοδήποτε αντικείμενο γενικότερα μπορεί να τα φιλοξενήσει είτε σε κάποιο τσεπάκι είτε μέσω μπρελόκ. Είναι εξαιρετικά ελαφριά, κατασκευασμένα

από ανοξείδωτο ατσάλι και φέρουν πιστοποίηση IP67 που τα καθιστά ανθεκτικά ενάντια στο νερό και τη σκόνη. 

Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο ηχειάκι που παράγει θορύβους για ευκολότερο εντοπισμό τους όταν ο χρήστης βρίσκεται κοντά, ενώ το καπάκι τους αφαιρείται για να αλλαχτεί η μπαταρία όταν χρειαστεί - αναφέρεται πως η μπαταρία αντέχει περίπου ένα χρόνο χρήσης.

Η διαδικασία σύζευξης με το iPhone είναι πολύ εύκολη: φέρνοντας το AirTag κοντά στο iPhone, η σύνδεση των δύο γίνεται αυτόματα. Έπειτα, οι χρήστες μπορούν να δώσουν ονομασίες στα AirTags για να τα ξεχωρίζουν ευκολότερα μέσω της εφαρμογής.

Ορίζοντας, μέσω της εφαρμογής, πως ένα αντικείμενο είναι χαμένο, τότε ξεκινά η αναζήτησή του. Η εταιρεία έκανε ειδική μνεία στο πόσο εύκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς οτιδήποτε έχει χάσει, καθώς το κινητό συνδυάζει απτική ανάδραση, ήχους και εικόνες για να κατευθύνει τον χρήστη προς το AirTag.  

Τα AirTags θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Απριλίου με κόστος 29$ το ένα ή σε πακέτο τεσσάρων έναντι 99$.

Το άρθρο ανανεώνεται...


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα