Huawei nova 9 Review - Επιστροφή στα όπλα

Η Huawei επανέρχεται με μια αξιόλογη πρόταση στη midrange κατηγορία, το Huawei nova 9.

Πρόκειται για μια ικανότατη συσκευή, που απαρτίζεται από εντυπωσιακά εξαρτήματα σε κάθε κομμάτι και τα συνδυάζει σε ένα εκλεπτυσμένο σώμα, εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ αλλά χωρίς να υστερεί σε δυνατότητες – όπως πάντοτε συνηθιζόταν για τα μοντέλα της σειράς nova

Με

το AppGallery να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, προσφέροντας περισσότερες εφαρμογές από ποτέ, ο συνδυασμός software και hardware που προσφέρει το Huawei nova 9 είναι δελεαστικός για οποιονδήποτε σκέφτεται μια ποιοτική αναβάθμιση προς ένα smartphone εντός της κατηγορίας των midrange. Κατά πόσο αξίζει να επενδύσει στο nova 9; Θα το δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Από το πρώτο βλέμμα, φαίνεται πως το nova 9 είναι μια premium συσκευή που υπάγεται στη midrange κατηγορία όμως εύκολα θα μπορούσε να «μπερδέψει» ως κάτι ανώτερο. Η γυάλινη πλάτη του «παίζει» με το φως στο χρώμα Starry Blue, με ένα πανέμορφο ιριδίζων χρώμα ενώ το Black παραμένει πιο λιτό χωρίς να χάνει την ομορφιά του. Χαμηλά στην πλάτη βρίσκεται το λογότυπο της Huawei και πάνω από αυτό, ένα ευφάνταστο λογότυπο “nova” με τα γράμματα γυρισμένα προς τα πλάγια. Στην επάνω αριστερή γωνία της πλάτης θα βρούμε το σύστημα καμερών, μέσα σε ένα μακρόστενο μαύρο οβάλ το οποίο χωρίζεται σε δύο κύκλους, με το επάνω να περιλαμβάνει τη βασική κάμερα και το κάτω να περιλαμβάνει άλλες δύο κάμερες, μαζί με αισθητήρα βάθους και το φλας. Το εξόγκωμα της κάμερας είναι αισθητό, αλλά όχι υπερβολικό, οπότε ακουμπώντας σε τραπέζι το κινητό θα είναι κατά κύριο λόγο σταθερό.

Οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 160.0x73.7x7.8mm (ΠxΥxΒ) και το βάρος του μόλις στα 175 γραμμάρια, κάνοντάς το εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ δεδομένων των διαστάσεών του. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό πλαστικό, ενώνοντας τα δύο γυάλινα μέρη που βρίσκονται εμπρός και πίσω, δηλαδή η επένδυση της πλάτης και η οθόνη. Τα επάνω και κάτω μέρη είναι ίσια ενώ τα πλαϊνά είναι κυρτά, δίνοντάς του ιδιαίτερη όψη και αίσθηση στο κράτημα, κάτι που συμπληρώνεται από τις κυρτές πλευρές της οθόνης (την οποία θα δούμε αργότερα). Αξίζει να σημειωθεί πως η πλάτη δεν είναι γυαλιστερή κι είναι ανθεκτική ενάντια στις δαχτυλιές, οπότε διατηρεί την άψογη αίσθηση στην αφή χωρίς να θυσιάζει την ομορφιά της λόγω δαχτυλιών.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα