Black Friday Festival: Ραντεβού στο Samsung eShop με δελεαστικές προσφορές!

Φέτος, η Black Friday θα έχει άρωμα… Samsung!

Το Samsung eShop θα υποδεχτεί το Black Friday Festival με προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλα τα γούστα. Από τις 14 Νοεμβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου, καλύπτοντας δηλαδή και την ημέρα του Cyber

Monday, οι προσφορές θα είναι διαθέσιμες στο Samsung eShop.

Από smartphones μέχρι tablets και μια μεγάλη γκάμα σε wearables, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα και ανάγκες. Για να προετοιμαστείς καταλλήλως για όσα έρχονται, ρίξε μια ματιά στα προϊόντα που θα συμμετέχουν στην ενέργεια!

Smartphones για κάθε budget και ανάγκη

Τα smartphones της Samsung ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους με διαφορετικό τρόπο το καθένα, οπότε η λίστα ξεκινάει με ένα κομψοτέχνημα: Samsung Galaxy Z Flip3. Το αναδιπλούμενο smartphone που έκανε θραύση και συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα, διαθέτει ισχυρή κάμερα και έξυπνο σχεδιασμό που κάνει και τις πιο δύσκολες λήψεις, παιχνιδάκι. Εξοπλισμένο με εξίσου δυνατό επεξεργαστή, οθόνη Super AMOLED και τη γνωστή εμπειρία λογισμικού της Samsung, αποτελεί μια εξαίσια πρόταση για κάθε γούστο.

Samsung Galaxy Z Flip3

Μετά, οι ναυαρχίδες της σειράς Samsung Galaxy S22. Από το βασικό μοντέλο μέχρι το Samsung Galaxy S22+ και την «αιχμή του δόρατος», το Samsung Galaxy S22 Ultra, κοινά σημεία αποτελούν η απολαυστικής ποιότητας οθόνη, οι εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε σενάριο, η μεγάλη αυτονομία και φυσικά, οι κάμερες που αποτυπώνουν με άψογη λεπτομέρεια τις εικόνες που σε εμπνέουν. Με εγγυημένη υποστήριξη λογισμικού μέσω αναβαθμίσεων για αρκετά χρόνια, όπως και εξαρτήματα που θα κρατούν την απόδοσή τους στο πέρασμα του χρόνου, είναι η καλύτερη ευκαιρία να διαλέξεις τη ναυαρχίδα της Samsung που σε εξυπηρετεί.

Samsung Galaxy S22 Series

Η κοινότητα «μίλησε» και το Samsung Galaxy S21 FE είναι οι ευχές της, πραγματοποιημένες. Η νεότερη έκδοση της προηγούμενης ναυαρχίδας της εταιρείας, σχεδιάστηκε εκ νέου για να φιλοξενεί τα κυριότερα σημεία που ξεχώρισε η κοινότητα στη βασική σειρά, διατηρώντας την χαρακτηριστική ποιότητα σε γνώριμα υψηλά επίπεδα όμως μειώνοντας την τιμή αγοράς. Με οθόνη Dynamic AMOLED, τεράστιας χωρητικότητας μπαταρία, επεξεργαστή Snapdragon και συνδεσιμότητα 5G, προσφέρει όλα τα απαραίτητα κι ακόμη περισσότερα για να ζήσεις την εμπειρία ενός premium Samsung smartphone επενδύοντας λιγότερα και κερδίζοντας πολλά.

Samsung Galaxy S21 FE

Στην κατηγορία των mid-range συσκευών, οι επιλογές είναι πολλές. Το Samsung Galaxy A53 5G εγγυάται μεγάλη αυτονομία, γρήγορη απόκριση και υψηλές ταχύτητες, παράλληλα χρησιμοποιώντας μια οθόνη Super AMOLED για απολαυστική εμπειρία θέασης σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Επίσης, η τριπλή κάμερα παρέχει ευελιξία και υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες, για να μην περιορίζεσαι πουθενά.

Παρομοίως, το Samsung Galaxy A52s 5G είναι μια συσκευή που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό – και δικαίως. Ένας συνδυασμός υψηλών επιδόσεων, αυτονομίας και ποιότητας φωτογραφιών ήταν αρκετός για να τραβήξει τα βλέμματα πολλών.

Σε σχετικά παρόμοια επίπεδα, θα βρούμε και το Samsung Galaxy A33 5G, μια πολύ προσιτή συσκευή στη μεσαία κατηγορία με επιδόσεις, κάμερα και οθόνη που ικανοποιούν και με το παραπάνω.

Samsung Galaxy A33 5G

Τέλος, τα Samsung Galaxy A13 και A13 5G από την εισαγωγική κατηγορία, προσφέρουν ποιοτική εμπειρία σε προνομιακή τιμή, εστιάζοντας στην αυτονομία και τη γενική χρήση για να υποστηρίξει τους πάντες σε καθημερινή βάση.

Μοναδικά tablets σε ειδικές τιμές!

Συναρπαστικές δυνατότητες, εκπληκτικές επιδόσεις και τιμή-έκπληξη: μια σύντομη και περιεκτική περιγραφή της σειράς Samsung Galaxy Tab S8. Η τριάδα των tablets που θα συμμετέχουν στο Black Friday Festival έρχεται σε τρία μεγέθη: 11” (S8), 12.4” (S8+) και 14.6” (S8 Ultra).

Κοινός παρονομαστής είναι η μεγάλη αυτονομία, οι υψηλές επιδόσεις και φυσικά, το S Pen. Η έξυπνη γραφίδα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία προσφέρει νέους τρόπους να χρησιμοποιείς το tablet σου, είτε για παραγωγικότητα είτε για δημιουργική χρήση. Σχεδίασε απευθείας επάνω στον ψηφιακό καμβά σου κι άφησε τις δυνατότητες της συσκευής να σε εκπλήξουν.

Samsung Galaxy Tab S8 Series

Επιπλέον, με τη χρήση του Samsung DeX μετατρέπεις το tablet σου σε laptop, αλλάζοντας το γραφικό περιβάλλον ριζικά. Με γραμμή εργασιών, επιφάνεια εργασίας και τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών εφαρμογών σε παράθυρα, αλλά και τη δυνατότητα συνδυασμού με πληκτρολόγιο και ποντίκι, έχεις δύο συσκευές σε μία – με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χρήσιμα wearables που βελτιώνουν την καθημερινότητά σου!

Λατρεύεις τη μουσική; Μήπως είσαι όλη μέρα σε κλήσεις; Τότε τα Galaxy Buds2 Pro θα σου «κλείσουν το μάτι» με ιδιαίτερη ευκολία, συνδυάζοντας ποιοτικό ήχο με βαθύ μπάσο, καθαρά πρίμα και επιλογές ρύθμισης του equalizer για να προσαρμόσεις τη μουσική στα μέτρα σου.

Επίσης, διαθέτουν πολλαπλά μικρόφωνα για να σε ακούνε καθαρά οι συνομιλητές σου, φιλτράροντας το θόρυβο που βρίσκεται γύρω σου. Τα οφέλη του Active Noise Cancellation μπορείς να τα απολαμβάνεις οπουδήποτε, γενικότερα, αφού ο θόρυβος του περιβάλλοντος θα φιλτράρεται κι έτσι η βόλτα μέσα στην πόλη θα αποκτήσει γλυκύτερη νότα.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Και μιλώντας για βόλτες, δε θα μπορούσαν να λείπουν από την κουβέντα τα smartwatches της Samsung. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Watch4 40mm, το μικρό και διακριτικό έξυπνο ρολόι, κρύβει μεγάλες δυνατότητες. Απάντησε σε κλήσεις και μηνύματα απευθείας από το ρολόι, παρακολούθησε με λεπτομέρεια σημαντικά στοιχεία της φυσικής σου κατάστασης σε καθημερινή βάση και κατέβασε εφαρμογές από το Google Play Store -όπως το Spotify- απευθείας στο smartwatch.

Samsung Galaxy Watch4 Series

Ψάχνεις κάτι πιο… κλασικό; Τότε το Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Μεγάλο καντράν για να βλέπεις με άνεση ακόμη και τα e-mails σου, αλλά και μια φυσική, περιστρεφόμενη κορώνα που δίνει παραδοσιακό ύφος σε ένα σύγχρονο smartwatch. Επίλεξε ένα από τα αμέτρητα ψηφιακά καντράν και δώσε του ξεχωριστό χαρακτήρα, είτε με ένα ψηφιακό καντράν είτε με ένα αναλογικό που χρησιμοποιεί δείκτες, για να μοιάζει με κλασικό μεν αλλά εξαιρετικά premium κι έξυπνο ρολόι.

Τα ίδια κι ακόμη περισσότερα καταφέρνει το Samsung Galaxy Watch5 Pro (Bluetooth), εξοπλισμένο με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας για να καταγράφεται με λεπτομέρεια η δραστηριότητά σου μέσα στην ημέρα ώστε να σου παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τη φυσική σου κατάσταση στην εφαρμογή Samsung Health.

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Μάλιστα, η βελτιωμένη μπαταρία του προσφέρει αυτονομία τουλάχιστον τριών ημερών με κανονική χρήση, δηλαδή επιτρέποντάς σου να χρησιμοποιείς πλήθος εφαρμογών με πολλές από αυτές να αντικαθιστούν και την ανάγκη για smartphone. Για παράδειγμα, μπορείς να φορτώσεις τραγούδια από το Spotify στο ρολόι και να συνδέσεις τα Galaxy Buds2 Pro στο ρολόι για να ακούς μουσική στο τρέξιμο, αφήνοντας το κινητό στο σπίτι.

Δες περισσότερα: https://shop.samsung.com/gr/blackfriday

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα