3 στον αέρα Podcast S06E46: Πλαίσιο, Vivo, Nova, Xbox και...Mission Impossible

Στο νέο επεισόδιο του podcast των "3 στον αέρα", διευκρινίζουμε αρχικά για το τι θα ισχύσει στην περίπτωση της Vivo, ενώ συνεχίζουμε με τη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Πλαίσιο.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, το Πλαίσιο παρακολουθεί στενά το θέμα πώλησης της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ενώ μέσα στη δεκαετία επιθυμεί να διπλασιάσει τη φυσική του παρουσία, ανοίγοντας νέα καταστήματα σε περιοχές της Ελλάδας.

Τις τελευταίες ημέρες αίσθηση έχει κάνει το μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ Nova και Mega, με το δεύτερο να μην υπάρχει πλέον στην συνδρομητική πλατφόρμα EON.

Στο εξωτερικό, η εξαγορά της Activision Blizzard φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ να χάνει τη δικαστική μάχη προκειμένου να μπλοκάρει την εξαγορά της εταιρείας από τη Microsoft. Παράλληλα η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Live Gold θα αντικατασταθεί από το Xbox Game Pass Core. Κλείνουμε με μια μικρή συζήτηση για το AI με αφορμή την έλευση του AI Chatbot της Google, του Bard, στη χώρα μας.

Όπως πάντα ολοκληρώνουμε με μια συζήτηση για τις ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που είδαμε τελευταία όπως τα τελευταία Mission Impossible, Transformers και όχι μόνο.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:26 - Σχόλια
15:30 - Vivo
17:15 - Πλαίσιο
25:36 - Nova vs MEGA/ANT1
30:16 - Microsoft vs FTC
35:06 - Xbox Live Gold
38:10 - Google Bard
43:05 - Movies & TV Shows

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα