Ξυπόλητη τυρόπιτα: Η εύκολη πίτα, χωρίς φύλλο και μόλις 4 υλικά πουθα σας ξετρελάνει

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Επιθυμείτε να κάνετε μία τυρόπιτα για να έχετε για πρωινό, δεκατιανό ή απογευματινό; Θέλετε να φτιάξετε μία υπέροχη τυρόπιτα για να την προσφέρετε σε συγγενείς ή σε φίλους σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή.

Υλικά συνταγήςΑυγάΓιαούρτιΦέταΦαρίναΜεγάλο στρογγυλό ταψίΕκτέλεση συνταγήςΧτυπάμε 5 αυγά με το σύρμαΣτη συνέχεια, προσθέτουμε ένα κεσεδάκι γιαούρτι (σ.σ. για παράδειγμα ένα πρόβειο γιαουρτάκι 300 γραμμαρίων).Ανακατεύουμε καλά, τα υλικά μας.Προσθέτουμε σε ποσότητα τα τρία από τα τέσσερα κομμάτια ενός κιλού φέτας θρυμματισμένης,
με το χέρι. Δηλαδή, περίπου 750 γραμμάρια.Ρίχνουμε και μία φαρίνα. Αυτή μπορεί να είναι πεντακοσίων γραμμαρίων ή μισού κιλού.Συνεχίζουμε το ανακάτεμα των υλικών.Στη συνέχεια αδειάζουμε, τα υλικά μας, σε καλά λαδωμένο ταψί.Ψήνουμε τη συνταγή μας στους 180 βαθμούς Κελσίου.Το ψήσιμο της τυρόπιτάς μας θα πρέπει να διαρκεί περίπου σαράντα πέντε λεπτά. Βέβαια, αυτό δεν είναι απόλυτο, καθώς εξαρτάται από το πόσο δυνατός είναι ο φούρνος σας.Αν μας καλύπτει η φέτα δεν χρειάζεται να βάλουμε αλάτι.Προσοχή: Σε περίπτωση που επιθυμούμε να βάλουμε την τυρόπιτά μας σε μικρότερο ταψί, υπολογίζουμε λιγότερα υλικά. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να παραμείνει λεπτή, η πίτα μας.

The post Ξυπόλητη τυρόπιτα: Η εύκολη πίτα, χωρίς φύλλο και μόλις 4 υλικά πουθα σας ξετρελάνει appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα