Ξεκινώντας από την αρχή: Όταν η καρδιά αναγεννάται μέσα από την ελπίδα

Το να ξεκινάμε από την αρχή δεν είναι εύκολο. Κρατιόμαστε από πράγματα και καταστάσεις επειδή μας είναι οικεία. Ορισμένες φορές είναι τα μόνα που γνωρίζουμε. Παλεύουμε να απελευθερωθούμε από σχέσεις, φιλίες, εργασίες και τόπους. Είναι δύσκολο να πούμε αντίο σε ό,τι μας είναι οικείο.

Αλλά μερικές φορές, αν όχι όλες, αξίζει. Υπάρχουν φορές που το να ξεκινάμε ξανά είναι η μόνη μας ελπίδα.

Είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να αποκτήσουμε τη ζωή που αξίζουμε. Ακόμα κι αν μας πονά, χρειάζεται να το αφήσουμε πίσω.

Χρειάζεται να κινηθούμε για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε. Και ναι,

είναι τρομακτικό να πρέπει να κάνουμε το άλμα πίστης. Η πιθανότητα να βρούμε την ευτυχία υπερτερεί των αρνητικών και τρομακτικών σκέψεων.

Αν παλεύετε να πάρετε την απόφαση να πείτε αντίο σε κάτι που σας βαραίνει, μάθετε πως κι αυτή η πάλη απαιτεί και ενέχει πράγματι δύναμη. Όμως, μην ξεχνάτε πως υπάρχει ομορφιά στα νέα ξεκινήματα, πολύ ομορφιά.

Η δυνατότητα που έχουμε ως ανθρώπινα όντα να σηκωνόμαστε και να φεύγουμε, να αλλάζουμε τη ζωή μας σε μια στιγμή είναι μοναδική.

Γι’ αυτό αν αυτό τον καιρό ζυγίζετε τις επιλογές, σκεφτείτε ότι μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσετε τα μάτια και να κάνετε το άλμα. Όχι, δεν είναι εύκολο, αλλά το τρομακτικό είναι κάτι που μπορείτε να αντιμετωπίσετε, ειδικά αν προβληματίζεστε για πολύ καιρό.

Πηγαίνετε σε εκείνη τη συνέντευξη για τη θέση εργασίας. Μετακομίστε εκεί που τόσο θέλετε. Αφήστε πίσω σας μια μονόπλευρη φιλία. Ας μη γέρνει για μια φορά η ζυγαριά στα αρνητικά.

Αντιθέτως, ανοιχτείτε στις ευκαιρίες. Οι πιθανότητες είναι άπειρες. Ξεκινώντας από την αρχή, κάνετε τη σωστή επιλογή. Μην μένετε πίσω. Αδράξτε το καινούριο, ζυγίστε τα θετικά που έχει να σας προσφέρει και βουτήξτε.

Kristin Rattigan

ΠΗΓΗ: enallaktikidrasi.com

The post Ξεκινώντας από την αρχή: Όταν η καρδιά αναγεννάται μέσα από την ελπίδα appeared first on newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα