Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε η 9χρονη που είχε πάθει αλλεργικό σοκ από γλυκό- Σπαραγμός στο Βελεστίνο

Εφυγε από τη ζωή η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο, που νοσηλευόταν από τις 24 Ιανουαρίου μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη από γλυκό που έφαγε στο σχολείο,

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Βόλος, αφού η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο, που νοσηλευόταν από τις 24 Ιανουαρίου μετά από αλλεργικό σοκ

που υπέστη από γλυκό που έφαγε στο σχολείο, έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα taxydromos, η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο “έσβησε” στις 14:00 το μεσημέρι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν για περίπου τρεις εβδομάδες και έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά το αλλεργικό σοκ που υπέστη, μετά την κατανάλωση γλυκού, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο σχολείο. 9χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Βόλου. Υπέστη τέσσερις καρδιακές ανακοπές, μέχρι να καταφέρουν οι γιατροί να σταθεροποιήσουν την κατάσταση και να δοθεί εντολή για επείγουσα διακομιδή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Παίδων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί προσπάθησαν τρεις φορές να “ξυπνήσουν” τη μικρή που ήταν σε μηχανική υποστήριξη, ο οργανισμός της όμως δεν αντιδρούσε. Σήμερα “έσβησε” για πάντα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τη μητέρα της, τον μπαμπά της και τον αδερφό της, καθώς και όλη την τοπική κοινωνία.

Η τελευταία ανάρτηση του πατέρα της

Πριν από 3 μέρες, ο πατέρας της μικρής, με ανάρτησή του στο facebook προσπαθούσε να δείξει την κρισιμότητα της κατάστασης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαϊτσα μου, (μας για πολλούς), δίνει μια άνιση μάχη.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για την μικρούλα μου. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι που έκανα είναι μες την καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγνώμη, αν αδίκησα κάποιον» έγραφε ο πατέρας της 9χρονης. Δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών δεν στάθηκαν ικανές να σώσουν το παιδί του.

The post Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε η 9χρονη που είχε πάθει αλλεργικό σοκ από γλυκό- Σπαραγμός στο Βελεστίνο appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα