Το δώρο του Κυμπουρόπουλου που άρεσε στον Μητσοτάκη είχε άρωμα Κρήτης!

Τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, και μαζί μία ευχάριστη έκπληξη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο για τις πρωτοβουλίες και το έργο του γαλάζιου πολιτικού στην Ευρωβουλή. Ο πρωθυπουργός ανάρτησε, μάλιστα, και φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, από την συνάντησή τους και ευχαρίστησε τον ευρωβουλευτή για το δώρο που του έκανε.

Ο πρωθυπουργός έγραψε: “Με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

συζητήσαμε σήμερα το πρωί για τις πρωτοβουλίες και το έργο των Ευρωβουλευτών μας. Και ευχαριστώ @kympouropoulos για το ωραίο βιβλίο για την ιστορία της Κρήτης!”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram:

View this post on Instagram

Με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο συζητήσαμε σήμερα το πρωί για τις πρωτοβουλίες και το έργο των Ευρωβουλευτών μας. Και ευχαριστώ @kympouropoulos για το ωραίο βιβλίο για την ιστορία της Κρήτης!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on Jan 18, 2020 at 3:59am PST

View this post on Instagram

#Repost @kyriakos_ Χθες, το πρωί, είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό της χώρας, @kyriakos_ ,στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζητήσαμε για τις πρωτοβουλίες και το έργο που έχουμε παραγάγει στο @europeanparliament ,καθώς και που πρέπει να επικεντρωθούμε για να φέρουμε αποτελέσματα για τη χώρα μας. #eUkympouropoulos

A post shared by Stelios Kympouropoulos (@kympouropoulos) on Jan 19, 2020 at 9:26am PST

www.newsit.gr

The post Το δώρο του Κυμπουρόπουλου που άρεσε στον Μητσοτάκη είχε άρωμα Κρήτης! appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα