Θεσσαλονίκη: Επίθεση – σοκ από αγέλη σκύλων σε 17χρονη – Τη δάγκωσαν 58 φορές

Δεκαεπτάχρονη αθλήτρια δέχτηκε 58 δαγκωματιές από αγέλη σκύλων στη Θεσσαλονίκη.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίωσε 17χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία δέχτηκε 58 δαγκωματιές από επίθεση αγέλης σκύλων. Η νεαρή αθλητρια, κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια ενός περαστικού και αναρρώνει από τα τραύματά της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα της νεαρής κοπέλας για το περιστατικό

μιλώντας στο Star, η 17χρονή προχωρούσε αμέριμνη στο δρόμο μιλώντας στο τηλέφωνο, όταν αντιλήφθηκε ότι περίπου 15 εξαγριωμένα σκυλιά κατευθύνονταν απειλητικά προς το μέρος της.

Τα σκυλιά άρχισαν να δαγκώνουν τη 17χρονη, η οποία κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της και να μην πέσει, ενδεχόμενο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο καθώς τα σκυλιά μπορεί να τη δάγκωναν στο λαιμό και το κεφάλι.

Όπως τονίζει η μητέρα της, η κοπέλα είχε σοκαριστεί και δεν της έβγαινε φωνή για να καλέσει σε βοήθεια, ωστόσο μέσα στον πανικό της είδε έναν κύριο κοντά της ο οποίος ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και κουνόντας τα χέρια της κατάφερε να τον ειδοποιήσει για να την βοηθήσει.

Για καλή της τύχης ο περαστικός αντιλήφθηκε την επίθεση, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι τα μανιασμένα σκυλιά της είχαν επιφέρει 58 δαγκωματιές στο σώμα της.

Δείτε τι δήλωσε στο Star, η κ. Ανάσογλου, δικηγόρος της 17χρονης αθλητρια που δέχτηκε 58 δαγκωματιές από σκυλιά στη Θεσσαλονίκη, για την κατάσταση του κοριτσιού αλλά και τους υπεύθυνους αυτού του περιστατικού.

Pixabay.gr,thetoc.gr

The post Θεσσαλονίκη: Επίθεση – σοκ από αγέλη σκύλων σε 17χρονη – Τη δάγκωσαν 58 φορές appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα