Συγκλόνισε ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ στην κηδεία: Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του-ΦΩΤΟ

Ο γιος του συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 11 Απριλίου, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου, στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, στο Καλλίφυτο Δράμας.

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Το τελευταίο «αντίο»

Στην κηδεία του αστυνομικού ρεπόρτερ, τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, η αδερφή του κι ο 20χρονος γιος του Δημήτρης, που συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του.

Σύμφωνα με την εκπομπή

«Καλύτερα Δε Γίνεται», ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε, λέγοντας: «Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, την ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του, αν μπορούσε».

Η κηδεία του δημοσιογράφου έγινε σε κλίμα οδύνης. Όταν η σορός του βγήκε από το παρεκκλήσι για να οδηγηθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε να ακουστεί το γνωστό ζεϊμπέκικο «Το Βουνό», συγκινώντας με αυτόν το τρόπο όσους παρευρίσκονταν εκεί.

Η κηδεία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους είπαν, η μητέρα του, η σύζυγος και ο γιός του, αλλά και η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία, μαζί με στενούς συγγενείς και φίλους. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open, εμφανίστηκε θείος του δημοσιογράφου, όπου εμφανώς συντετριμμένος δήλωσε: «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος»

Πηγή φωτογραφιών: ergasia-press.gr, eurokinissi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣε πόσους θα είχαν μεταδώσει τον ιό οι περισσότεροι από 400 θετικοί, εάν είχαν πάει σχολείο12 Απριλίου 202112 Απριλίου 20215Ενδεχόμενο να ανοίξουν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα12 Απριλίου 202112 Απριλίου 202128Βάνα Παπαευαγγέλου : Πιθανόν να εμβολιαστούν πριν τη νέα σχολική χρονιά οι Μαθητές άνω των 12 χρονών11 Απριλίου 202111 Απριλίου 202141Νανά Παλαιτσάκη – Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο – Τι είπε για το εμβόλιο που έκανε11 Απριλίου 202111 Απριλίου 202157

The post Συγκλόνισε ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ στην κηδεία: Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του-ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα