Πρόωρη γήρανση: 5 τροφές που στεγνώνουν το δέρμα, δημιουργούν φλεγμονή και σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες

Πρόωρη γήρανση: Η κακή διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα για την επιδερμίδα του προσώπου.

Αυτά μπορεί να είναι οι κηλίδες, η ερυθρότητα, το πρήξιμο, καθώς και το στέγνωμα της επιδερμίδας. Επιπλέον, προσθέτει βάρος και φέρει επιπτώσεις στην όψη της επιδερμίδας σας. Κάποιες τροφές πυροδοτούν τη φλεγμονή στο έντερο, η οποία αντανακλά στο πρόσωπό σας.

Πρόωρη γήρανση: Ακολουθούν τέσσερις τροφές που κάνουν κακό στο πρόσωπο

Αλκοόλ: Εάν παρατηρήσετε ρυτίδες κάτω από τα μάτια, γραμμές ή κηλίδες μεταξύ των φρυδιών, αφυδατωμένη επιδερμίδα και ερυθρότητα στο πρόσωπο, ίσως

να ευθύνεται το γεγονός ότι πίνετε πολύ παραπάνω από το επιτρεπόμενο. Η κατάχρηση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο έντερο. Αυτό, διότι επιτρέπει στις τοξίνες από τα βακτήρια του εντέρου να εισχωρήσουν στο ήπαρ. Αυτά στη συνέχεια οδηγούν στη δημιουργία φλεγμονής και ουλών (σ.σ. κίρρωση). Για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της επιδερμίδας σας, φάτε καρύδια.

Αυτά είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Σύμφωνα με μελέτες επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε μια ενισχυμένη ενυδατική προσώπου που θα βοηθήσει στη λείανση των γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας της επιδερμίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα