Προνοιακά διατροφικά επιδόματα ΑμεΑ , ΚΕΑ, Επίδομα παιδιού και Συντάξεις Σεπτεμβρίου- Ημερομηνίες πληρωμής

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής των επιδομάτων και των συντάξεων

Προνοιακά επιδόματα ΑμεΑ και διατροφικά επιδόματα στις 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΟΠΕΚΑ, λοιπόν, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα

καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία είναι η 25η του κάθε μήνα, λόγω του ότι αυτόν τον μήνα πέφτει Κυριακή, αναμένεται να καταβληθούν τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου .

Η πληρωμή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης ΚΕΑ τοποθετείται στο διάστημα από 26 έως 31 Αυγούστου.

Στην αναμονή για την πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για τον Αύγουστο βρίσκονται οι δικαιούχοι. Η πληρωμή του επιδόματος αναμένεται μεταξύ 26 και 30 Αυγούστου.

Η πληρωμή του, όπως πάντα, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το Επίδομα παιδιού, η τέταρτη δόση θα δοθεί μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2019– ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. Στις 27 Αυγούστου 2019 ξεκινάει η καταβολή συντάξεων Σεπτεμβρίου 2019 για τους δικαούχους του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ. Πιο συγκεκριμένα, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου 2019 θα έχουν καταβληθεί οι συντάξεις Σεπτεμβρίου σε όλα τα ταμεία. Την αρχή θα κάνει ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ για τους δικαιούχους τους στις 27 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα:

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2019: ΟΑΕΕ και ΟΓΑ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Αυγούστου 2019.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2019: Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑΝ θα τις καταβάλλουν στις 29 Αυγούστου 2019.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2019: Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας, καθώς και οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και το Πυροσβεστικό Σώμα θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2019: Στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ).

.

ΠΗΓΗ: Προνοιακά διατροφικά επιδόματα ΑμεΑ , ΚΕΑ, Επίδομα παιδιού και Συντάξεις Σεπτεμβρίου- Ημερομηνίες πληρωμής Γράφτηκε απο το Newsitamea.

Keywords
Τυχαία Θέματα