Πανελλαδικές: Αυτές είναι οι δίδυμες αδερφές από την Κοζάνη που αρίστευσαν στις εξετάσεις-ΦΩΤΟ

Η Νικολέτα και η Παναγιώτα Ζαχαριάδη από την Κοζάνη έσπασαν όλα τα κοντέρ στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Με κόπο αλλά και μεθοδικότητα, δύο δίδυμες αδερφές από την Κοζάνη, η Νικολέτα και η Παναγιώτα Ζαχαριάδη, “έσπασαν όλα τα κοντέρ” στις Πανελλαδικές

εξετάσεις συγκεντρώνοντας η πρώτη 19.525 μόρια στον Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας και η δεύτερη 19.250 μόρια στον Τομέα της Πληροφορικής.

Οι δύο αδερφές που όπως θα δείτε και εσείς μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, αποφοίτησαν από το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο της πόλης και με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν πρώτευσαν στο Νομό Κοζάνης.

“Σίγουρα μικρότερη είχα σκεφτεί κι άλλα επαγγέλματα που θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον, αλλά η ιατρική ήταν ένα όνειρο που έγινε στόχος. Θέτοντάς τη ως βασικό μου στόχο και παρά τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, έκανα τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εμένα, έβαλα προτεραιότητες στην καθημερινότητά μου και τον πέτυχα”, δήλωσε η Νικολέτα Ζαχαριάδη, που εισήχθη τέταρτη σε σειρά στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της, η δίδυμη αδελφή της Παναγιώτα εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και σύμφωνα με την ίδια η φοίτησή της στο Επαγγελματικό Λύκειο αποτέλεσε σημαντικό εφόδιο καθώς όπως δήλωσε “η άμεση επαφή με το αντικείμενο μέσω εργαστηρίων είναι ο ιδανικός τρόπος εκπαίδευσης“.

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν την περίοδο του Lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Παναγιώτα αφού σηεμίωσε ότι “η απότομη μεταβολή των κανονικών συνθηκών ήταν φυσικό να προκαλέσει αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα μελέτης μου” και πως “αρχικά υπήρξαν δυσκολίες”, ξεκαθάρισε ότι “με την εξ αποστάσεως βοήθεια των καθηγητών μου, επήλθε μια νέα κανονικότητα, με κινητήρια δύναμη την προσήλωση στους στόχους μου”.

Δείτε παρακάτω τις δίδυμες αδερφές από την Κοζάνη που θριάμβευσαν στις Πανελλαδικές.

Πηγή: Prlogos.gr

The post Πανελλαδικές: Αυτές είναι οι δίδυμες αδερφές από την Κοζάνη που αρίστευσαν στις εξετάσεις-ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα