Οι… Μπάχαμες της Ελλάδας βρίσκονται στην Εύβοια – Χρυσή άμμος, πράσινο και τιρκουάζ νερά-ΒΙΝΤΕΟ

Τα Λιχαδονήσια -επτά μικρά νησάκια στη Βόρεια Εύβοια απέναντι από τα Καμένα Βούρλα- δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις πραγματικές Μπαχάμες.

Άλλοι τα ονομάζουν “Σεϋχέλλες”, άλλοι “Μπαχάμες της Ελλάδας”, κι άλλοι απλά… εξωτικό προορισμό. Φυσικά μιλάμε για τα Λιχαδονήσια, στη βόρεια Εύβοια, που θυμίζουν νησάκια σε ωκεανό.

Τα Λιχαδονήσια -επτά μικρά νησάκια στη Βόρεια Εύβοια απέναντι ακριβώς από τα Καμένα Βούρλα- δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις πραγματικές Μπαχάμες.

Οι εικόνες μοιάζουν να έχουν βγει από… κάποιον πίνακα. Θαλάσσιες φώκιες ζουν μόνιμα εκεί. Μαύρες πέτρες ηφαιστειακής

προέλευσης. Ένα ναυάγιο και πολλές, δαντελωτές παραλίες με όλες τις αποχρώσεις του μπλε συνθέτουν το σύμπλεγμα των Λιχαδονησίων.

Ανάμεσα τους, το μικρό νησί Μανόλια, που έχει και ένα φυσικό λιμάνι για όποιον ήθελε να φτάσει μέχρι εκεί με σκάφος, κάτι που γίνεται συχνά τα τελευταία χρόνια, καθώς διεθέται και οργανωμένη παραλία.

Σημειώνεται πως, η χρυσή άμμος και τα πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά, προσελκύουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες, ενώ ταξιδιωτικοί οδηγοί περιλαμβάνουν τα Λιχαδονήσια στις τοπ προτάσεις τους.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με drone από την ομάδα Haanity:

.

The post Οι… Μπάχαμες της Ελλάδας βρίσκονται στην Εύβοια – Χρυσή άμμος, πράσινο και τιρκουάζ νερά-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα