Μην πετάξετε τα παλιά Πουλόβερ… Αξιοποιήστε τα!

Θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά και θα σας ζεσταίνει όλο το χειμώνα

Αν έχετε ένα παλιό πουλόβερ μου έχει συλλέξει όλη τη σκόνη στο ντουλάπι σας, αλλά δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε, τότε δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτό!

Θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά και θα σας ζεσταίνει όλο το χειμώνα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα ακόλουθα υλικά:

Ένα παλιό πουλόβερΈνα μαρκαδόροΈνα ψαλίδιΚαρφίτσεςΒελόνα και κλωστή για ράψιμο (μια που να ταιριάζει με το χρώμα του πουλόβερ)Κουμπιά, επιπλέον νήμα για διακόσμηση

Τώρα παρακολουθήστε στο βίντεο τα λίγα απλά βήματα για να κατασκευάσετε

τα γάντια!

Αυτά τα κομμάτια όμως που θεωρείς άχρηστα, είτε επειδή είναι εκτός μόδας, είτε επειδή πολύ απλά έχουν φθαρεί, μπορούν να γίνουν εξαιρετικές δημιουργίες.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για DIY αξεσουάρ από παλιά πουλόβερ, που μπορείς εύκολα να φτιάξεις μόνη σου και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Έξυπνες DIY ιδέες για να μετατρέψεις τα ρούχα σου

Μιας και στην ουσία το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το μαλλί, αυτομάτως όλες μας οι ιδέες γίνονται άκρως χειμερινές.

Μέσα στις προτάσεις μας θα βρεις ότι αξεσουάρ μπορείς να φανταστείς, από γάντια μέχρι και τσάντες.

Ας ξεκινήσουμε όμως σιγά σιγά να δούμε τις ιδέες μας.

Και ξεκινάμε λοιπόν με εκπληκτικά βραχιόλια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μαλλί από το πουλόβερ σου, είτε για να καλύψεις κάποιο παλιό βραχιόλι που έχεις βαρεθεί, είτε για να φτιάξεις το δικό σου από την αρχή.

Άλλη μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να φτιάξεις υπέροχα αξεσουάρ για το κεφάλι σου, τα οποία εκτός από στυλ θα σου χαρίζουν και ζεστασιά.

Επόμενο στη λίστα μου είναι αυτό το πανέμορφο κασκόλ, το οποίο αν θέλεις να γίνει πιο εντυπωσιακό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο πουλόβερ διαφορετικού χρώματος και πλέξης.

Το μόνο που μένει είναι απλά να τα ράψεις ώστε να ενωθούν.

Κρυώνουν τα πόδια σου ακόμη και με τις μπότες; Φτιάξε γκέτες που μπορείς να τις φοράς καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και να νιώθεις πάντα ζεστή.

Και τι είναι πιο απαραίτητο τον χειμώνα από τα γάντια; Πολύ απλά σχημάτισε το χέρι σου με ενωμένα δάχτυλα, εκτός από το χοντρό, πάνω στο πουλόβερ σου και έπειτα, κόψε το περίγραμμα και ράψτο.

Για να φτιάξεις αυτήν εδώ την diy τσάντα θα πρέπει να σχεδιάσεις πάνω στη μπλούζα σου το σχήμα που θέλεις να πάρει και να την κόψεις και από τις δύο πλευρές.

Έπειτα, ράψε τις άκρες ώστε να ενωθούν οι πλευρές και είσαι έτοιμη. Τέλος, αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείς να κάνεις και αυτή την τσάντα, μόνο που τώρα θα χρησιμοποιήσεις και όποιο άλλο ύφασμα θέλεις για τις λεπτομέρειες του τελειώματος.

Και επειδή δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τους τετράποδους φίλους μας, αυτή είναι η πιο εύκολη, ζεστή και απαλή πρόταση για να του φτιάξεις ένα κρεβατάκι.

Όπως βλέπεις μπορείς να φτιάξεις μέχρι και παντόφλες για μέσα στο σπίτι, απλά σχεδιάζοντας το περίγραμμα του ποδιού σου.

Αν όμως ψάχνεις κάτι όμορφο για την διακόσμηση του σπιτιού σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πουλόβερ σου για να φτιάξεις καλύμματα για τα μαξιλάρια του καναπέ σου.

Επίσης, ακριβώς για τον ίδιο λόγο μπορείς ενώνοντας διάφορα κομμάτια από πουλόβερ να φτιάξεις ένα υπέροχο κάλυμμα για το κρεβάτι σου.

Εκτός από τα γάντια πολύ μοντέρνα είναι και τα mittens, τα οποία σου δίνουν την ελευθερία κίνησης που χρειάζεσαι.

Τέλος, για όσες δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν παντόφλες μέσα στο σπίτι, μπορούν πολύ εύκολα να φτιάξουν κάλτσες, όπως αυτές εδώ τις υπέροχες.

.

The post Μην πετάξετε τα παλιά Πουλόβερ… Αξιοποιήστε τα! appeared first on newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα