Μάνα με 10 παιδιά δείχνει τι κάνει κάθε πρωί στις 5 – ΒΙΝΤΕΟ

Για την Αλίσια Ντόχερτι το να γίνεις viral στα social media δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά ως μητέρα 10 παιδιών έμαθε πάντα να περιμένει το απροσδόκητο.

Η 40χρονη γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο σύζυγός της έχουν 10 παιδιά, 6 από τα οποία είναι υιοθετημένα.

Για πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κάνουν παιδιά, χωρίς επιτυχία, με την Αλίσια να έχει 11 αποβολές.
Το 2011 αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα αγοράκι τον Άλεξ, όταν ξαφνικά 6 μέρες μετά το ζευγάρι κατάλαβε ότι περίμενε το πρώτο τους παιδί, την Ζόι.

Οκτώ χρόνια

μετά, οι Ντόχερτι έχουν 10 παιδιά συνολικά.

“Το να παρακολουθούμε το TikTok ήταν ξεκαρδιστικό στην πανδημία. Περνούσαμε ολόκληρες μέρες γελώντας βλέποντας βίντεο. Έναν χρόνο πριν το ξεκινήσαμε ως χόμπι και καταλάβαμε ότι μπορούμε να μοιραστούμε την ιστορία μας στα social media και να εμπνεύσουμε κι άλλους γονείς να υιοθετήσουν παιδιά” λέει η 40χρονη γυναίκα.

Σήμερα, με πάνω από 1 εκατ. ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ακόμη 40 χιλ. στο Instagram, η “Δωδεκάδα των Ντόχερτι” έχει γίνει viral στα social media, με την οικογένεια να παρουσιάζεται στην τηλεοπτική εκπομπή “Good Morning America”.

Αλλά για τους Ντόχερτι ο στόχος παραμένει ο ίδιος παρά την απροσδόκητη δημοσιότητα.

Να κάνει κι άλλα ζευγάρια ανοιχτά στην υιοθεσία. “Πάντα θέλουμε τα ζευγάρια να υιοθετούν” λέει η γυναίκα που ζητάει από τον κόσμο που τελικά θα πάρει την απόφαση να μην χωρίζει τα αδέρφια το ένα από το άλλο.

“Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι είναι προτιμότερο να επιλέξει να υιοθετήσει εφήβους ή αδέρφια, που διαφορετικά θα χωρίζονταν το ένα από το άλλο και θα είχαν μικρότερη πιθανότητα να υιοθετηθούν. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε εκεί έξω” εξηγεί η Αλίσια.

Στο παρακάτω βίντεο, η Αλίσια δείχνει πώς είναι το να ξυπνάει κάθε πρωί στις 5 το πρωί, για να ετοιμάσει το πρωινό για την οικογένειά της.

“Αυτό κάνει μια μαμά με 10 παιδιά στις 5 το πρωί. Ξυπνάω πολύ πρωί κάθε μέρα για να ετοιμάσω το πρωινό και το μεσημεριανό για όλα μου τα παιδιά προτού ξυπνήσουν” λέει η Αλίσια.

Το βίντεο έγινε viral και έχει συγκεντρώσει εκατ. views.

Δείτε το βίντεο:

@doughertydozen

Who can guess how long this really took? ##9to5 ##LargeFamilyLiving ##10kids

original sound – Ruby

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr

The post Μάνα με 10 παιδιά δείχνει τι κάνει κάθε πρωί στις 5 – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνα, 5 – ΒΙΝΤΕΟ,mana, 5 – vinteo