Κρίσιμες ώρες για τον νεαρό που βούτηξε για τον Σταυρό τα Θεοφάνεια: Είχε κάνει τάμα να γίνει καλά ο αδερφός του, αποκάλυψε ο θείος του

Τι αποκάλυψε ο θείος του 24χρονου τραυματία για τον ανηψιό του που βούτηξε για τον σταυρό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Έκκληση σε όλους να προσευχηθούν για τον Γιάννη, τον 24χρονο τραυματία που χτύπησε στα Θεοφάνεια, απηύθηνε ο θείος του, ο οποίος αποκάλυψε γιατί ο ανιψιός του βούτηξε να πιάσει τον σταυρό.

Υπενθυμίζεται πως τα Θεοφάνεια ο 24χρονος βούτηξε στην Αμάρυνθο για να πιάσει τον Σταυρό, παρά την απαγόρευση

της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τον αγιασμό των υδάτων. Όμως, τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και τώρα δίνει μάχη.

Τρεις μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου, ο θείος του, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1, όπου ράγισε καρδιές μιλώντας για τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου.

Ο Γιάννης, όπως είναι το όνομα του τραυματία, χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια και διεγνώσθη με τετραπληγία. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του νεαρού:

“Δεν βούτηξε για χαβαλέ”, εξηγώντας πως είχε κάνει τάμα προκειμένου να γίνει καλά ο αδερφός του, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Ο θείος του 24χρονου απηύθυνε έκκληση σε όλους να προσευχηθούν για τον Γιάννη.

thetoc.gr

The post Κρίσιμες ώρες για τον νεαρό που βούτηξε για τον Σταυρό τα Θεοφάνεια: Είχε κάνει τάμα να γίνει καλά ο αδερφός του, αποκάλυψε ο θείος του appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα