Κορονοϊός – Συγκλονιστική μαρτυρία ομογενούς που νόσησε: Αισθανόμουν σαν να με είχε χτυπήσει τρένο-ΒΙΝΤΕΟ

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, μίλησε ένας Έλληνας, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη, χαρακτηρίζοντάς το ως “οδυνηρή εμπειρία”.

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του OPEN tv, ένας Έλληνας, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Βασίλης Γκουρνέλος, χαρακτήρισε τα όσα έζησε ως”μία οδυνηρή εμπειρία”, ενώ περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε όσο νοσούσε από κορονοϊό, λεγόντας ότι “αισθανόμουν σαν να είχε χτυπήσει το

σώμα μου τρένο“.

Ο κ.Γκουρνέλος νόσησε στα μέσα Μαρτίου και μέχρι τις 27 Απριλίου τα τεστ έδειχναν ότι είναι θετικός, ενώ είχε συμπτώματα για τουλάχιστον ένα μήνα.

“Ξεκίνησε με πόνους στη μέση μετά πόνους σε όλο το σώμα. Πήρα τον γιατρό και μου είπε χωρίς να με εξετάσει ότι έχω κορονοϊό. Τον ρωτάω ”καλά, πώς το λέτε χωρίς να με εξετάσετε;’ και μου απαντάει έχω δει άλλους 100 με τα ίδια συμπτώματα και είναι θετικοί. Πήρα κάποια αντιβιοτικά, όταν στα συμπτώματα προστέθηκαν ο βήχας που δεν με άφηνε να κοιμηθώ πάνω από δύο ώρες, επικοινώνησα και πάλι. Ο προηγούμενος γιατρός είχε νοσήσει και μίλησα με άλλον. Τότε πήρα νέο αντιβιοτικό και σιγά σιγά επανήλθε η όσφρηση και η γεύση”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για την εμπειρία του.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα σε όσους θεωρούν τον κορονοϊό μία απλή ίωση και αδιαφορούν μη τηρώντας τα μέτρα προστασίας, ότι πρέπει να σταματήσουν να αρνούνται την πραγματικότητα. “Ας θυμηθούν τα πτώματα. Εμείς είχαμε ψυγεία για τους νεκρούς και ομαδικούς τάφους. Ας μην το ξεχνάει κανείς“, σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

 

.

The post Κορονοϊός – Συγκλονιστική μαρτυρία ομογενούς που νόσησε: Αισθανόμουν σαν να με είχε χτυπήσει τρένο-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα