Καιρός προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή μετά τα Χριστούγεννα

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού. Παρόλο που σήμερα παραμονή Χριστουγέννων και αύριο ανήμερα δεν θα εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα, από την Πέμπτη και θα υπάρξει ψυχρή εισβολή από τη βόρεια Ευρώπη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, επισημαίνει ότι «αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα

όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Ετσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής».

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό, η ψυχρή εισβολή θα γίνει αρχικά αισθητή στα βόρεια της χώρας και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας». Σε ό,τι αφορά τις χιονοπτώσεις, ο κ. Αρναούτογλου εκτιμά ότι θα είναι σχετικά περιορισμένες και ότι θα «εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα».

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το Σάββατο και την Κυριακή θα σχηματιστεί παγετός, τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

.

The post Καιρός προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή μετά τα Χριστούγεννα appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα