Η λαμπάδα «Τσιόδρας» που σαρώνει – Βιοτέχνης στο Κερατσίνι έχει… έμπνευση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ- NEWSITAMEA – ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Το πρόσωπο των ημερών δεν είναι άλλος από τον Σωτήρη Τσιόδρα. Ένας βιοτέχνης είχε έμπνευση και τον έκανε λαμπάδα!

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας είχε δίχως αμφιβολία, το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων.

Ο βιοτέχνης Παναγιώτης Παπασημάκης από το Κερατσίνι, αντλώντας έμπνευση από την επικαιρότητα των ημερών έφτιαξε… λαμπάδα με το πρόσωπο του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας (Σίδνεϊ, 13 Οκτωβρίου 1965) είναι

Έλληνας γιατρός παθολόγος, ακαδημαϊκός με ειδικότητα ειδικού λοιμωξιολόγου. Κατάγεται από το Νεοχώρι Αργολίδας και ζει στην Αθήνα.[2]

Από το 2010 είναι Αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων στη Δ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου ΠΓΝ «Αττικόν». Έχει ανακηρυχθεί Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος του ΚΕΕΛ (Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων) και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΟΔΥ.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2020 εκτελεί καθήκοντα εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα και διατελεί επικεφαλής της ομάδας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COViD 19 στη χώρα.

www.newsit.gr

The post Η λαμπάδα «Τσιόδρας» που σαρώνει – Βιοτέχνης στο Κερατσίνι έχει… έμπνευση appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα