Γιάννης Κότσιρας: Συγκλονίζει για τον θάνατο του Dj Δημήτρη Μπέλου -Όχι, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας-Η ανάρτησή του

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Κότσιρας – “Αν δεν κολλούσε κορονοϊό, θα ζούσε” έγραψε για τον Δημήτρη Μπέλο.

Συγκλονισμένοι είναι συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη Μπέλου, του 39χρονου Dj που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο από κορονοϊό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Κότσιρας. Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός με ανάρτησή του στο facebook έστειλε το δικό του μήνυμα εκφράζοντας το σοκ του από τον αιφνίδιο θάνατο του

39χρονου πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Μάλιστα, προτρέπει τους ακολούθους του να προσέχουν και να σέβονται τον κίνδυνο, αλλά και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

“Τον Δημήτρη, τον γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Ένας ταλαντούχος νέος άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί. Και όχι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Το μόνο που είχε είναι μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια και όλη την ζωή μπροστά του. Έφυγε στα 39 του από κορωνοιό. Αν δεν είχε κολλήσει COVID 19 θα ζούσε. Τόσο απλά. Λυπάμαι πολύ. Προσέχετε πολύ. Σεβαστείτε τον κίνδυνο και ακολουθείτε τις οδηγίες προστασίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του…”, έγραψε σε ποστ στο facebook.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα

Η μάχη με τον κορονοϊό και η τρυφερή ανάρτηση για τη νεογέννητη κορούλα του

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, λύγισε από την ασθένεια, χωρίς μάλιστα να πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα. Ο Δημήτρης Μπέλος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου διασωληνώθηκε και έδινε τη μάχη του για σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν καθώς η αναπνοή του κοβόταν λόγω του κορονοϊού, που χτύπησε τους πνεύμονές του.

Ο Δημήτρης άφησε πίσω τη γυναίκα του, Ιωάννα Τάλκα, και δύο μικρά παιδάκια, το ένα κιόλας νεογέννητο! Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, είχε κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, όπου δήλωνε ευτυχισμένος με τη γέννηση της δεύτερης κορούλας του. “Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σ’ευχαριστώ για όλα ζωή μου #2ος_κορίτσαρος”, είχε γράψει.

Φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις του στα social media, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τον πόνο και τη θλίψη τους που ο αγαπημένος του φίλος έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς.

Στην ιστοσελίδα Cyclades24.gr έγινε πρόταση προς όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν την οικογένεια με όποιο τρόπο χρειαστεί, αν παραστεί ανάγκη.

.

The post Γιάννης Κότσιρας: Συγκλονίζει για τον θάνατο του Dj Δημήτρη Μπέλου -Όχι, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας-Η ανάρτησή του appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Κότσιρας, Συγκλονίζει, Dj Δημήτρη Μπέλου -Όχι,giannis kotsiras, sygklonizei, Dj dimitri belou -ochi