Δημοσθένης Σαρηγιάννης: Πρέπει να πάμε σε αυστηρό αλλά σοβαρό lockdown από αύριο και για πάνω από δυο εβδομάδες-ΒΙΝΤΕΟ

Πρέπει να πάμε σε αυστηρό lockdown αύριο, όχι μετά από δεκαπέντε μέρες τόνισε ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, νομίζω ότι πρέπει να πάμε σε αυστηρό lockdown αύριο, όχι μετά από δεκαπέντε μέρες και για παραπάνω από δυο εβδομάδες, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ

Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

“Θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς σε αυτό που η χώρα έβαλε σαν στόχο από την αρχή, δηλαδή να διαχειριστεί πρώτα από όλα με επιτυχία τον υγειονομικό κίνδυνο και άρα ναι, αν θέλετε, να πάμε σε ένα αυστηρότερο αλλά σοβαρό πια lockdown” ανέφερε ο κ. Σαρηγιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΙσχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα – Ταρακουνήθηκε η μισή Ελλάδα-ΒΙΝΤΕΟ3 Μαρτίου 20213 Μαρτίου 202117Ματίνα Παγώνη: Μέχρι σήμερα δεν είχαμε lockdown-Ξεχνάμε το Πάσχα – Θα σουβλίσουμε στις ταράτσες και στα μπαλκόνια3 Μαρτίου 20213 Μαρτίου 20211Τέλος οι βόλτες σε θάλασσα και βουνό: Τι θα γίνει αν κάποιος εντοπιστεί μακριά από το σπίτι του3 Μαρτίου 20213 Μαρτίου 202121Σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου.. τύπου Μαλαισίνας; Έρχονται αλλαγές στους κωδικούς 6 και 4 , μετά το νέο ρεκόρ κρουσμάτων3 Μαρτίου 20213 Μαρτίου 202111

“Αν συζητάμε για άνοιγμα στις 16 Μαρτίου λιανικού εμπορίου, σχολείων, για μια επαναφορά σε έναν βαθμό κανονικότητας, προφανώς τα πράγματα είναι δύσκολα κυρίως λόγω των μεταλλαγμένων στελεχών” τόνισε.

Πρόσθεσε ότι “προφανώς κάποια στιγμή θα υπάρξει η θετική επίπτωση των εμβολίων, αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη”.

The post Δημοσθένης Σαρηγιάννης: Πρέπει να πάμε σε αυστηρό αλλά σοβαρό lockdown από αύριο και για πάνω από δυο εβδομάδες-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα