Δεν έχουμε πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο» λέει ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου που νοσηλεύεται με Covid-19

Στο νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να μπει στην εντατική.

Ο αδερφός του μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του πλέον βελτιώνεται και ότι χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ εξαιτίας ενός προβλήματος στον πνεύμονά του: «Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. 

Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά,

ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε» δήλωσε ο αδερφός του.

«Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει εμβολιαστεί ο γνωστός καλλιτέχνης, ο αδερφός του απάντησε αρνητικά. Τον λόγο πήρε η Ματίνα Παγώνη η οποία βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, η οποία τον ρώτησε αν ο αδερφός του έχει μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκε αλλά και γιατί η οικογένεια επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο: “Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του για το αν το έχει μετανιώσει.

Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο» τόνισε ο αδερφός του.

Ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε τις απόψεις των επιστημόνων που τάσσονται κατά του εμβολιασμού, ενώ τόνισε ότι έχει προβληματισμούς και για τις δύο πλευρές.

Πηγή : newsbreak.gr

The post Δεν έχουμε πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο» λέει ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου που νοσηλεύεται με Covid-19 appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα