Χαμός από τους 30-39 και 40-44 για τα ραντεβού εμβολιασμού: Ανοίγουν νέα εμβολιαστικά κέντρα μετά την τεράστια ζήτηση

Η κατακόρυφα αυξημένη ζήτηση σε ραντεβού για εμβολιασμό από τις ηλικίες 30-39 και 40-44 φέρνει άμεσα άνοιγμα περισσότερων εμβολιαστικών κέντρων και γραμμών

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των ηλικιών 30-39 και 40-44 ετών για να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό τις επόμενες ημέρες.

Η πλατφόρμα για τους 40-44 άνοιξε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, και ήδη τα ραντεβού που κλείστηκαν είναι χιλιάδες.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, λόγω της

κατακόρυφα αυξημένης ζήτησης σε ραντεβού από αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, θα υπάρξει άμεσα, από απόψε κιόλας, αύξηση εμβολιαστικών γραμμών και νέα εμβολιαστικά κέντρα ώστε να καλυφθούν όλα τα αιτήματα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε ανακοινώσει ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα θα λειτουργούν στην Ελλάδα 1.500 εμβολιαστικά κέντρα, με αποτέλεσμα η επιχείρηση “Ελευθερία” να αγγίξει τις επόμενες ημέρες τους 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα.

ΠΗΓΗ: www.thetoc.gr

The post Χαμός από τους 30-39 και 40-44 για τα ραντεβού εμβολιασμού: Ανοίγουν νέα εμβολιαστικά κέντρα μετά την τεράστια ζήτηση appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα