Απίστευτο τρολάρισμα του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου στους ψεκασμένους για το εμβόλιο κορονοϊού με το… The Crown

Απίστευτο τρολάρισμα του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου σε όσους δαιμονοποιούν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όταν η επιμονή ορισμένων να δαιμονοποιούν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού βγαίνει εκτός ορίων και εκτός λογικής, τότε η καλύτερη απάντηση μάλλον δεν είναι τα επιστημονικά επιχειρήματα, αλλά το… τρολάρισμα.

“Μετά τους εμβολιασμούς ένας Σουηδός θα μετατραπεί σε Κινέζο και ένας Ιάπωνας σε Ολλανδό”

Και μάλλον κάπως έτσι ήταν η διάθεση του καθηγητή του LSE, Ηλία Μόσιαλου, που με μια χιουμοριστική ανάρτησή του, σχολιάζει

τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν αναφορικά με τα mRNA εμβόλια. Αναφέρεται ειδικά σε εκείνους που το τελευταίο διάστημα θέλουν να μας πείσουν ότι με το εμβόλιο θα αλλοιωθεί το DNA μας.

“Μετά τους εμβολιασμούς ένας Σουηδός θα μετατραπεί σε Κινέζο και ένας Ιάπωνας σε Ολλανδό” λέει διακωμωδώντας το δήθεν επιχείρημά τους ο κ. Μόσιαλος. Ο καθηγητής αφήνει στην άκρη την επιστημονική εξήγηση και τους προτείνει μια λύση… στα μέτρα τους: “Όσοι δεν θέλουν να κάνουν mRNA εμβόλια μπορούν να κάνουν το εμβόλιο της Οξφόρδης. Θα είναι πιο αριστοκρατικό. Σαν να παίζεις στο The Crown ή να πρωταγωνιστείς στο Downton Abbey“, γράφει.

Σαν να παίζεις στο The Crown ή να πρωταγωνιστείς στο Downton Abbey…

“Κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες για τα mRNA εμβόλια. Λένε διάφοροι ότι όσοι τα κάνουν θα έχουν αλλοίωση του DNA τους, κάτι που δεν ισχύει. Έτσι μετά τους εμβολιασμούς ένας Σουηδός θα μετατραπεί σε Κινέζο και ένας Ιάπωνας σε Ολλανδό. Υπάρχουν όμως και άλλα προβλήματα με τα mRNA εμβόλια. Έχετε δει το λογότυπο της Moderna; Είναι σαν αυτά των σουπερμάρκετ τρίτης κατηγορίας. Πως να κάνεις εμβόλιο τέτοιας εταιρείας;

Υπάρχει όμως λύση για όλους. Όσοι δεν θέλουν να κάνουν mRNA εμβόλια μπορούν να κάνουν το εμβόλιο της Οξφόρδης. Θα είναι πιο αριστοκρατικό. Σαν να παίζεις στο The Crown η να πρωταγωνιστείς στο Downton Abbey”.

.

The post Απίστευτο τρολάρισμα του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου στους ψεκασμένους για το εμβόλιο κορονοϊού με το… The Crown appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα