Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε την ανήλικη και ασέλγησε πάνω της

Η δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης λέει ότι πρέπει να βγει η φωτογραφία της στη δημοσιότητα γιατί υπάρχουν καταγγελίες και για άλλα παιδάκια.

Δύο φωτογραφίες της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για αρπαγή και βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, έφερε στο φως η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Στην εκπομπή μίλησε η δικηγόρος του αδερφού της 10χρονης, Κ. Ανάσογλου, η οποία δήλωσε ότι πρέπει να βγει η φωτογραφία της 33χρονης

στη δημοσιότητα γιατί υπάρχουν καταγγελίες και για άλλα παιδάκια.

Η 33χρονη γυναίκα κρατούσε το μικρό κορίτσι σε ένα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην περιοχή της Καλαμαριάς, και αφού της έδωσε ναρκωτικές ουσίες μέσα σε ρόφημα, φέρεται να ασέλγησε πάνω της.

Οι Αρχές πάντως, κάνουν “φύλλο και φτερό” το κινητό και τον υπολογιστή της 33χρονης για να δουν αν εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη είχε μακιγιάρει την ανήλικη και τη φωτογράφιζε. Τις υποψίες του για τη συμμετοχή της 33χρονης σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, εξέφρασε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί πλέον την οικογένεια και τον αδελφό της μικρής Μαρκέλλας.

“Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα”, σημείωσε και τόνισε πως “δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο”, είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε σήμερα από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ότι, “δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού. Δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας”. Ο λόγος που η γυναίκα δεν δέχεται τη δίωξη για αρπαγή, όπως ισχυρίζεται, είναι διότι το παιδί την ακολούθησε με τη θέλησή του και δεν χρησιμοποιήθηκε καμία βία ή πίεση.

“Της έδωσα καθαρά ρούχα και φαγητό. Όταν την έκανα μπάνιο την χάιδεψα ασυναίσθητα χωρίς να έχω πρόθεση να την αγγίξω ερωτικά. Επειδή ήταν αναστατωμένη και έκλαιγε της έδωσα ένα ηρεμιστικό για να ησυχάσει”, φέρεται να είπε η γυναίκα.

ΠΗΓΗ: www.thetoc.gr

The post Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε την ανήλικη και ασέλγησε πάνω της appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα