Αυξητική στήθους: 5 ερωτήσεις που έχει κάθε γυναίκα

Η αυξητική στήθους είναι ίσως η δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση παγκοσμίως. Πολλές γυναίκες θέλουν να την κάνουν, όμως παραμένουν διστακτικές. Μάθε όλα ήθελες.

Η πλειοψηφία των γυναικών κοιτάζοντας ένα όμορφο και στητό στήθος κάποιας άλλης, εντυπωσιάζονται και το συγκρίνουν με το δικό τους. 

Έτσι υπάρχει μία μεγάλη μερίδα που θέλει να προβεί σε προσθετική μαστών, όμως νιώθει ακόμα ανασφάλεια, καθώς η αυξητική στήθους θεωρείται για πολλές ακόμα ταμπού.

Πάρε απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχες και απέβαλε τώρα την προκατάληψη, διεκδικώντας το σώμα που πάντα ήθελες: 

Τι ακριβώς είναι η αυξητική στήθους;

Η αυξητική στήθους δεν επικεντρώνεται μονάχα στο μέγεθος, αλλά εστιάζει και σε άλλα χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν ένα στήθος όμορφο και εντυπωσιακό. 

Πέρα από την αύξηση της πληρότητας, προσφέρει βελτίωση της συμμετρίας και αποκατάσταση του χαμένου όγκου που μπορεί να προέκυψε μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη. 

Αυτό που προσφέρει η συγκεκριμένη επέμβαση είναι ένα όμορφο, στητό στήθος το οποίο αυξάνει ραγδαία την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα.

Ποιες γυναίκες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν αυξητική στήθους;

Τυπικά όλες οι γυναίκες άνω των 18 ετών μπορούν να προβούν σε προσθετική μαστών. 

Πιο συγκεκριμένα:

Οι γυναίκες που δεν είναι ικανοποιημένες με το φυσικό στήθος τουςΌσες έχουν χαλαρωμένο στήθος λόγω χρόνου, απώλειας βάρους ή εγκυμοσύνηςΑυτές που νιώθουν «άδειο» το πάνω μέρος και αναζητούν πληρότηταΓυναίκες που έχουν ασύμμετρους μαστούςΠώς γίνεται η επέμβαση;

Η προσθετική στήθους πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Οι σύγχρονες τεχνικές εστιάζουν πέρα από την σωστή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, να μην υπάρχουν εμφανείς ουλές. 

Έτσι ο γιατρός επιλέγει την οδό που θα τα τοποθετήσει τα μέρη σιλικόνης, πάντα σε συνάρτηση με το μέγεθος τους, αλλά και τον σωματότυπο της γυναίκας. 

Απ’ αυτό προκύπτει πως τα σημεία που θα ανοιχτούν μπορεί να είναι η μασχάλη, η θηλή ή υπομάστια περιοχή.

Είναι ασφαλή τα εμφυτεύματα σιλικόνης;

Υπάρχει ένας μεγάλος διάλογος σχετικά με την αντοχή τους στον χρόνο και την ασφάλεια τους για την υγεία. 

Μεγάλο ερευνητικό έργο πολλών Ιδρυμάτων παγκοσμίως, τεκμηριώνει πως τα εμφυτεύματα δεν αποτελούν απειλή για την υγεία της γυναίκας που έκανε αυξητική στήθους. 

Έτσι αποτελεί μία ασφαλή επέμβαση με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. 

Ο χρόνος αντικατάστασης ή αφαίρεσης είναι κάτι το οποίο γνωρίζει ο γιατρός με βάση την ποιότητα και των τύπω των εμφυτευμάτων που επιλέγεται.

Μπορώ να κάνω παράλληλα και κάποια άλλη επέμβαση;

Ναι, η προσθετική στήθους συνδυάζονται πολύ συχνά και με την ανόρθωση μαστού, μία τεχνική που προσφέρει ένα άρτιο και αρμονικό αποτέλεσμα στο τέλος. 

Έτσι επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός σφριγηλού, στητού, αρμονικού και όμορφου στήθους που είναι ζηλευτό απ’ όλους και όλες.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με την προσθετική στήθους και το κόστος της, επισκέψου το site nkarmiris.gr. 

Ο Νικόλαος Καρμίρης είναι ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός που μπορεί να σου δώσει το στήθος που πάντα ήθελες ή είχες.

.

The post Αυξητική στήθους: 5 ερωτήσεις που έχει κάθε γυναίκα appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Newsitamea.gr