11χρονη με σύνδρομο Down χτενίζει την αδελφή της και είναι αξιολάτρευτη-ΒΙΝΤΕΟ

Το πιο γλυκό βίντεο των ημερών έρχεται από την διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok και δείχνει ένα κοριτσάκι 11 χρονών να φτιάχνει τα μαλλιά της μεγαλύτερης αδελφής της. Η σχέση των δύο κοριτσιών φαίνεται πως είναι πολύ ιδιαίτερη και η μεταξύ τους αγάπη απεριόριστη!

Η οικογένεια της Kalista υιοθέτησε το μικρό κοριτσάκι με σύνδρομο down πριν από 6 χρόνια από την Κίνα, και η μεγάλη της αδελφή την περιγράφει ως «απόλυτη ευτυχία»: «Έχει σίγουρα τις στιγμές της, είναι άνθρωπος και αυτή, οπότε δεν είναι πάντα 100%

χαρούμενη, αλλά θα έλεγα στο 99% είναι πάντα απόλυτα ευτυχία και χαρούμενη. Είναι ατρόμητη, έχει πολλή ενέργεια».

Συμπλήρωσε, επίσης, πως η μικρή της αδελφή είναι τελειομανής και αγαπά την κομμωτική: «Όποτε έρχεται κάποιος απλά παίρνει μία βούρτσα και αμέσως αρχίζει να χτενίζει τα μαλλιά του», περιέγραψε η Kalista.

Ωστόσο, αυτό που ένωσε τις δύο αδελφές ήταν η αγάπη τους για το Tik Tok: «Έβαλα ένα τραγούδι και απλώς στεκόταν πίσω μου και απλώς έφτιαχνε το πουκάμισό μου και διόρθωνε το κολιέ μου και πήγε έτσι στα μαλλιά μου και όλοι απλώς ξετρελάθηκαν», θυμάται η Kalista.

Φυσικά, δεν παραλείπει να εκφράσει την αγάπη της για την μικρή της αδελφή αλλά και την ευγνωμοσύνη της που υπάρχει στη ζωή της: «Η Worthy σημαίνει κυριολεκτικά τα πάντα για μένα.

Κάθε μέρα που έρχομαι στους γονείς μου και βλέπω το μεγάλο της χαμόγελο, είμαι τόσο ευγνώμων που την έχω στη ζωή μου … Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν».

View this post on Instagram

A post shared by Worthy Psalm (@downrightworthy)

iefimerida.gr

The post 11χρονη με σύνδρομο Down χτενίζει την αδελφή της και είναι αξιολάτρευτη-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα