Τα ζώδια του Σαββάτου 9ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, οι ανασφάλειες και οι φοβίες που σας διέπουν αυτή την περίοδο, σας έχουν εγκλωβίσει και δεν σας επιτρέπουν να αδράξετε τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας. Απομακρυνθείτε από ότι σας εντείνει την αρνητική ψυχολογία και αποστασιοποιηθείτε, εξάλλου η ήττα δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ταύροι, η ανάλυση των θεμάτων είναι απαραίτητη για την μελλοντική σας σταθερότητα και είστε διατεθειμένοι να εστιάσετε σε αυτό. Προσοχή όμως, στις υπερβολές οι οποίες μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την πορεία σας. Σκορπιοί, η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας και

στις δυνατότητες σας, αλλά και η τύχη που είναι με το μέρος σας, δίνουν μία διαφορετική πορεία στην βελτίωση της ζωή σας. Οι συνεργασίες και οι κοινωνικές συνευρέσεις, θα αποκτήσουν μία θετική έκβαση, εφόσον το κυνήγι των επιθυμιών σας, σχετίζεται με αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες που σας διακατέχουν, λόγω των απρόοπτων υποχρεώσεων, σας δίνουν την αίσθηση της δέσμευσης και του περιορισμού της ελευθερίας. Η απόσταση από τα προβλήματα και η διαφορετική τους ερμηνεία, θα σας δώσει μία ανάσα. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, που θα στιγματίσουν το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία σας, θα είναι το κίνητρο να πλησιάσετε και να αγγίξετε τον ψυχικό κόσμο των αγαπημένων σας προσώπων, δίνοντας τους συμβουλές και την βοήθεια σας. Η στάση αυτή, θα σας ενδυναμώσει και η αποδοχή σας από τους γύρω σας, θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ονειροπόλα διάθεσή σας, να οδηγήσετε την σχέση σας σε καλύτερα αποτελέσματα, δίνει μία νέα διάσταση. Η απρόοπτη μεταβολή των συναισθημάτων σας όμως, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή της και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φιλικές συναντήσεις, έχουν την εύνοια να κυλήσουν με ομαλό τρόπο και ίσως συμβούν γεγονότα που θα σας αλλάξουν την ψυχολογική σας διάθεση, προς το καλύτερο. Ενώ είστε διατεθειμένοι να ζήσετε μία αρμονική πορεία, υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε αρνητική, αν δεν είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν κάνει την ημέρα σας μία από τις καλύτερες, αντιθέτως σας επηρεάζει και σας δείχνει μία δύσκολη πορεία, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων. Επικεντρωθείτε στις δυνατότητες και τις ικανότητες σας, βλέποντας την δυναμική που διαθέτετε για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας, τείνει να γίνει ακραίος και να παρουσιάσει μία πρωτοτυπία απέναντι στα σχέδια σας. Μπορεί να συμβούν ευχάριστα πράγματα και απρόοπτα, τα οποία θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Οι όμορφες στιγμές, μπορούν να τελειώσουν όσο γρήγορα άρχισαν, εσείς όμως μπορείτε να απολαύσετε την διάρκειά τους.

ΖΥΓΟΣ

Μία δυσκολία στον συναισθηματικό σας παράγοντα, μπορεί να εμφανιστεί εξαιτίας της δυσαρμονικής επικοινωνίας. Η υπομονή, είναι το όπλο σας να μπορέσετε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Απομακρυνθείτε από εντάσεις που μπορεί να φέρουν απομάκρυνση στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκέψη να διώξετε ο άγχος και τις σκοτούρες που σας συντρέχουν, είναι αρκετά έντονη σήμερα και αυτό φαίνεται από την διάθεση σας, να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε. Ζήστε έντονα το σήμερα και δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, η οποία θα σας χαρίσει μία ευχάριστη εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε, να φανείτε ρεαλιστές σε γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, χωρίς να σας συνοδεύουν εμμονές ή στερεότυπα. Η διεύρυνση του πνευματικού σας ορίζοντα, θα είναι το βάθρο για να δομήσετε την ζωή σας, υπό νέες συνθήκες με περισσότερη αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η απόφασή σας, να προβείτε σε κάποια έξοδο ή συνάντηση με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα διασκεδάζοντας. Η χαρούμενη πλευρά του εαυτού σας, θα προβληθεί και οι αρνητικές σκέψεις, δεν θα σας αντιπροσωπεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα, με τα άτομα που αγαπάτε είναι λίγο δύσκολη και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας. Ξέρετε ότι μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όσο και αν αυτό σας δυσκολεύει, είναι τελικά η μόνη λύση, βάζοντας τα απαραίτητα όρια στους άλλους γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα για σας, είναι κατάλληλη για τις συναντήσεις που θα προκύψουν στον προσωπικό και στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα που έχετε οργανώσει και σηματοδοτούν την μελλοντική σας εξέλιξη. Η αποφασιστικότητα, είναι το όπλο σας για να διακριθείτε από το σύνολο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα