Τα ζώδια του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η Πανσέληνος στο Ζυγό ανοίγει νέες δυνατότητες και σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε ζητήματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας με περισσότερη δραστικότητα και αποφασιστικότητα.

Κριός

Μπορείτε να προχωρήσετε σήμερα σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να βάλετε καλές βάσεις για την υλοποίηση στόχων που έχετε. Θέματα που υπάρχουν ιδιαίτερα στις σχέσεις σας με τους άλλους έρχονται στην επιφάνεια, προσπαθήστε να μην λειτουργείτε βιαστικά στις προσωπικές σας

σχέσεις και να είστε περισσότερο ξεκάθαροι σε όσα επιθυμείτε από τους άλλους.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να είστε πιο αποδοτικοί, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια που μπορούν να προχωρήσουν, όμως αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας, οι απαιτήσεις ιδιαίτερα στη καριέρα σας είναι πολλές, όμως μην αμελείτε τον εαυτό σας και πρόσωπα που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Στα επαγγελματικά σας προχωρήστε όσα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και δείξτε τις ικανότητες σας, αποφύγετε εντάσεις ή συζητήσεις σήμερα με συνάδελφους και με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις και καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις με όσους αγαπάτε, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με περισσότερη διπλωματία.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας, όμως μην αφήσετε να σας μεταδώσουν άγχος και αυτό να μεταφερθεί στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να προχωρήσετε ζητήματα που σας απασχολούν και να βάλετε μία τάξη σε θέματα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα.

Λέων

Κινητοποιηθείτε σήμερα περισσότερο ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σας που μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ηρεμία και να επικεντρωθείτε σε σημαντικές υποθέσεις σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις η ευαισθησία που μπορείτε να εκδηλώσετε βοηθάει πολύ, ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή σήμερα.

Παρθένος

Προσέξτε σήμερα ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας και σε ζητήματα επαγγελματικών σας, αποφύγετε συζητήσεις και αποφάσεις, συγκεντρωθείτε για να μπορέστε να βρείτε λύσεις σε δύσκολα ζητήματα και να προχωρήσετε καλύτερα σχέδια. Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας μέσα σε σχέσεις και συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε προσωπικά σας θέματα.

Ζυγός

Βελτιώστε τη ψυχολογία σας όσο γίνεται σήμερα περισσότερο, αρκετές είναι οι ευθύνες που έχετε και η σωστή οργάνωση μπορεί να σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε καλύτερα στις απαιτήσεις. Σήμερα κινηθείτε πιο διπλωματικά και χωρίς βιασύνη, είτε στις σχέσεις σας είτε στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός

Σήμερα αντιμετωπίστε θέματα στη προσωπική σας ζωή με περισσότερη φροντίδα και να συνεχίστε να προσπαθείτε για την επαγγελματική σας πρόοδο χωρίς να απομακρύνεστε από όσους αγαπάτε. Αν τελευταία αντιμετωπίζετε κάποια θέματα σε σχέσεις, σήμερα η διάθεσή σας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση τους, μιλήστε περισσότερο και εξετάστε προσεκτικά όσα θέλετε να κάνετε.

Τοξότης

Ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και όσα έχετε να ολοκληρώσετε, ακόμα και αν νιώθετε την ανάγκη για να κάνετε κάτι διαφορετικό, αποφύγετε βιαστικές κινήσεις ειδικά μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, προσέξτε τις συνεργασίες σας περισσότερο όπως και τις συναλλαγές σας.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε σήμερα το χρόνο σας για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και αλλάξτε τακτική απέναντι σε όσους σας φορτώνουν με βάρη που δεν είναι δικά σας. Σήμερα χαλαρώστε περισσότερο και αποφύγετε ότι σας προσθέτει άγχος που σίγουρα δεν χρειάζεστε, περάστε τη μέρα σας με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε ποιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν εκκρεμότητες και ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με όσα θέλετε να βελτιώσετε και να βρείτε την ισορροπία σας ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κάνετε αλλά και όσα επιθυμείτε.Στα συναισθηματικά σας, η βοήθειά σας μπορεί να είναι πολύτιμη για τους άλλους, συζητήσετε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας και πάρτε πρωτοβουλίες.

Ιχθύες

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε να προσεγγίσετε σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν με ένα διαφορετικό τρόπο, μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα που σχετίζονται με συνεργασίες αλλά και να κατευθύνετε τα σχέδιά σας με αποφασιστικότητα. Στα συναισθηματικά σας ξεκαθαρίστε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν υπάρχουν ζητήματα που αντιμετωπίζετε καιρό, ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε και ακούστε προσεκτικά τις ανάγκες των άλλων.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα