Τα ζώδια του Σαββάτου 30ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, οι σχέσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από αρνητικές επιδράσεις. Η τόλμη και το θάρρος, συνοδοιπορούν στις αποφάσεις σας. Καρκίνοι, η ευθύτητα στην συμπεριφορά σας, θα ευνοήσει τις συνεργασίες που θα προκύψουν εκμηδενίζοντας την δυσμενή επικοινωνία. Η ειλικρινής διάθεση, θα επιδράσει θετικά και στα δύο μέρη. Σκορπιοί, η ψυχική σας ηρεμία θα προωθήσει τις κοινωνικές σας επαφές. Η κοινωνικότητα, σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και έχετε τις προϋποθέσεις να την κατακτήσετε, φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό

σας.

ΚΡΙΟΣ

Η συνάντηση με οικεία πρόσωπα, θα βοηθήσει να αναγνωρίσουν την προσπάθεια που κάνετε και να οργανώσετε νέα σχέδια, που θα σας δώσουν μία καινούργια ώθηση, για τα επαγγελματικά σας. Είστε σε θέση να ακολουθήσετε μία νέα πορεία, με πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να ακολουθήσετε νέα δρώμενα στην διάρκεια της ημέρας, με θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και τα ταξίδια. Όποιες παρεξηγήσεις έχουν υπάρξει στο παρελθόν, θα έχουν το περιθώριο να λυθούν και να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά θέματα τα οποία καθοδηγούν τις σκέψεις σας, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας και συμβάλουν στις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να επιβιώσετε. Από μία εσωτερική παρόρμηση, θα παρατηρήσετε ότι η διάθεση να αναζωπυρώσετε την σχέση σας, θα είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση και η καλή σχέση με τα άτομα που συνεργάζεστε, θα βοηθήσουν να λειτουργήσετε σε ένα θετικό κλίμα. Μείνετε παρατηρητικοί και δείτε την συμπεριφορά των άλλων γύρω σας, αποφεύγοντας έτσι παρεξηγήσεις που μπορεί να συμβούν στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, δίνει την αίσθηση ότι τρέχει με γοργούς ρυθμούς και εσείς δεν μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας με τον τρόπο που επιθυμείτε. Ο χρόνος μπορεί να νιώθετε ότι σας πιέζει και δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Σταθείτε σε θέματα που έχουν προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, μπαίνουν σε ένα ενεργό πλάνο και αρχίζουν να δείχνουν την καθαρή τους εικόνα. Προσπαθήστε να συζητήσετε με άτομα που σας βοηθούν να τρέξουν πιο γρήγορα, δίνοντας σας τις απαραίτητες συμβουλές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο

ΖΥΓΟΣ

Η στροφή προς το σπίτι και προς το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και ανακούφιση. Μπορείτε να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του. Από την άλλη, η επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα κάνει την ημέρα πιο διασκεδαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αποφυγή αποφάσεων που μπορούν να στηρίξουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, είναι ένας τρόπος για να σκεφτείτε καλύτερα τα βήματά σας και να στελεχώσετε γερές βάσεις στο μέλλον. Επικεντρωθείτε στον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε και αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται να υπάρχει ένα ήπιο κλίμα, μπορεί όμως και να λάβετε και κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό. Η κίνηση αυτή, σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε μία σειρά, δίνοντας σας έτσι μία ανάσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εκνευρισμός που σας έχει προκαλέσει η αντιπαράθεση με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, σας κρατάει απόμακρους από συζητήσεις. Δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που απαιτούν την προσήλωση και την προσοχή σας, αφήστε τις για άλλη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την τάση και την διάθεση, να ψάξετε να εξακριβώσετε κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε στην επεξεργασία τους να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα και να μην την μπερδεύεστε με αρνητικές σκέψεις. Κάντε την αναδρομή στο παρελθόν και συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να καταθέσετε σχέδια και ιδέες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, χαράζοντας ένα προοδευτικό κλίμα, σας δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Η ατμόσφαιρα, είναι πιο χαρούμενη και τα πράγματα ρέουν σε ένα καλύτερο και δημιουργικό πλάνο, κάνοντας την συνεργασία με τα αρμόδια πρόσωπα επικερδή.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα