Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Μαΐου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Όσο και αν θέλετε να προχωρήσετε σήμερα γρήγορα κάποιες καταστάσεις, προχωρήστε με αργά βήματα. Επικεντρωθείτε σε ιδέες που έχετε και όσα θέλετε να αλλάξετε. Δώστε στα σχέδιά σας περισσότερο χρόνο για να πετύχουν. Φροντίστε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις.

Κριός

Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, όμως αποφύγετε το άγχος που θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και εστιάστε σε όσα μπορείτε να καταφέρετε. Η Σελήνη στην Παρθένο, σας δίνει αρκετή δύναμη να κατακτήσετε τους στόχους σας,

όμως ασχοληθείτε περισσότερο και με τις ανάγκες κοντινών σας προσώπων.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, προσωπικότητα.

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 10, 19

Ταύρος

Εμπιστευτείτε όσα νιώθετε σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε και που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά. Στα επαγγελματικά σας, βάλετε ένα πρόγραμμα για όσα θέλετε να πετύχετε, όμως αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις, όπως και εντάσεις που δεν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα συναισθηματικά σας, σκεφτείτε καλά πριν ανοίξετε συζητήσεις.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 20

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα, σας δίνει την ανάγκη να έρθετε κοντά με πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και να συζητήσετε περισσότερο τις ανάγκες σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και περάστε ευχάριστα. Στα επαγγελματικά σας, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη σταθερότητα σήμερα, για να προχωρήσετε σημαντικά σχέδια.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι.

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 21

 

Καρκίνος

Η Σελήνη, ενεργοποιεί νέες ιδέες στα επαγγελματικά σας. Οι επιτυχίες σας πηγάζουν καθαρά από την δική σας προσωπική ακτινοβολία. Κινηθείτε με ηρεμία και σταθερότητα. Στα συναισθηματικά σας, ο τρόπος που εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και την φροντίδα σας, ευνοεί τις σχέσεις σας. Μιλήστε περισσότερο για τα σχέδιά σας με πρόσωπα που έχουν εμπειρία.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, αναγνώριση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, φίλοι.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 22

 

Λέων

Σήμερα, καλό είναι να αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, ιδιαίτερα για στα οικονομικά σας. Ελέγξτε περισσότερο όταν θέλετε να πείτε, αλλά και όσα θέλετε να κάνετε. Είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, γι’ αυτό αφήστε το για άλλη μέρα. Στα συναισθηματικά σας, η κυκλοθυμική σας διάθεση μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Κινηθείτε με πιο διαλλακτικό τρόπο στα ερωτικά σας. Μην αφήσετε το άγχος για τα οικονομικά σας, να επηρεάζει τις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Δημιουργία, τύχη, ταξίδια, εκπαίδευση.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, καριέρα, οικογενειακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 10, 14, 23

 

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, σας κάνει να επικεντρωθείτε σε όσα θέλετε να αλλάξετε και δεν σας ικανοποιούν πλέον. Σίγουρα όμως θα πρέπει να κάνετε μικρά βήματα. Αποφύγετε το άγχος στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Εστιάστε σε όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και βρείτε τρόπο να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Φροντίστε περισσότερο την διατροφή σας και ασκηθείτε περισσότερο.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνία, ταξίδια, νομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 16

 

Ζυγός

Αν κάποια πράγματα σας απασχολούν στα οικονομικά σας, θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τα αλλάξετε χρησιμοποιώντας την διαίσθησή σας και την διπλωματία σας. Μιλήστε με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας. Στα συναισθηματικά σας, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, συνεργασίες, θέματα σχέσεων.

Δοκιμάζονται: Δάνεια, έξοδα, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 25

 

Σκορπιός

Στα οικονομικά σας, θα βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε ή να μειώσετε τις ευθύνες. Οργανώστε καλύτερα θέματα στα επαγγελματικά σας, κάποιες νέες επαφές μπορούν να είναι σημαντικές για σας, ώστε να προχωρήσετε όσα θέλετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με πιο θετική οπτική και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 17, 18, 26

 

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο, τονίζει αρκετά τις φιλοδοξίες σας και όσα θέλετε να πετύχετε στην καριέρα σας. Με περισσότερη αισιοδοξία, θα προχωρήσετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας, η θετική διάθεση θα βοηθήσει πολύ τις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαρίσετε πράγματα, τα οποία έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 10

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο οικονομικά θέματα, που θέλετε να βελτιώσετε, αλλά και νομικές υποθέσεις που έχετε αφήσει στην άκρη. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, μιλήστε περισσότερο με πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κινηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Στα συναισθηματικά σας, εξετάστε περισσότερο τα συναισθήματά σας και βασιστείτε στη διαίσθησή σας, ιδιαίτερα για όσα σας λένε τρίτοι.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, διαίσθηση, έμπνευση.

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 10, 19

 

Υδροχόος

Σήμερα, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας ή φιλικά πρόσωπα. Αυτό θα βελτιώσει την διάθεσή σας. Ίσως θα πρέπει να κάνετε μία συζήτηση με κοντινά σας πρόσωπα, για να λύσετε κάποια παρεξήγηση. Στα επαγγελματικά σας, βασιστείτε μόνο στο ένστικτό σας. Στα οικονομικά σας, προσπαθήστε να μειώσετε τα έξοδα.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνία, ταξίδια.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, καταξίωση, σχέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 10, 11

 Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο, τονίζει αρκετά τις σχέσεις σας, αλλά φέρνει και περισσότερες υποχρεώσεις. Έτσι, πρέπει να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας και να αποφύγετε το άγχος. Ακόμα και αν δεν έχετε καταφέρει όσα θέλετε στα επαγγελματικά σας, η σταθερότητα και η επιμονή θα βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, επικοινωνία.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 21

*Ιδρυτής, του μοναδικού στον Ελλαδικό χώρο, «Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα