Τα ζώδια του Σαββάτου 23ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η αισιόδοξη σκέψη σας έχει την ικανότητα να δώσει ένα καινούργιο χρώμα στην καθημερινότητα σας. Η δυναμική σας εικόνα, συμβάλει στην αποδοχή των ικανοτήτων σας. Καρκίνοι, η διάθεση να ακούσετε τον δρόμο της καρδιάς σας, δίνει έναν διαφορετικό αέρα στις κινήσεις σας και μία ανυπακοή σε στερεότυπες ιδέες, ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σας. Σκορπιοί, τα σχέδια που έχετε οργανώσει, θέλουν σταθερά βήματα και να έχετε σε ισορροπία την συναισθηματική σας κατάσταση, για να αντιμετωπίσετε με ευκολία τους αστάθμητους παράγοντες, που θα κάνουν την εμφάνισή

τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που θέλετε να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ιδιαίτερος, εφόσον πέρα από τις αγορές και τα ψώνια, θα θελήσετε να κάνετε καινοτόμα πράγματα. Θα ψάξετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προσοχή μόνο μην ξεφύγετε από τα επιτρεπτά σας όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ταξίδια και οι εκδρομές, περνάνε από τις σκέψεις σας πολύ έντονα και θέλετε να πρωτοτυπήσετε με τα άτομα που εσείς αγαπάτε. Η επαφή με την φύση, θα σας δώσει θετική ενέργεια και θα μπορέσετε να αποβάλετε το άγχος της καθημερινότητας, επιδιώξτε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα γύρω σας κυλούν με έναν ρομαντισμό και εσείς έχετε την διάθεση να δείξετε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον στα κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες που θα σας δώσουν μία υγιής σχέση και μην μείνετε σε εμμονές του παρελθόντος, δημιουργώντας έτσι ένα αρνητικό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα θα τείνει σε καταστάσεις που ίσως γίνουν μη ελεγχόμενες από την θέση σας. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας και τα απαραίτητα στοιχεία, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον τρόπο να στελεχώσετε τα νέα σας σχέδια, χωρίς αυτά να έχουν επιπτώσεις.

ΛΕΩΝ

Μία ψυχρότητα σήμερα, μπορεί να παρουσιαστεί στην σχέση σας και δεν θα μπορέσετε να μείνετε ήρεμοι σε συζητήσεις που πρόκειται να κάνετε. Γι’ αυτό μείνετε μακριά από σοβαρά θέματα και προσπαθήστε να τα επιλύσετε στο προσεχές μέλλον. Μείνετε μόνοι και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση με τον αγαπημένο σας, περνάει την καλύτερη φάση της και θα υπάρξουν αμφίπλευρα συναισθήματα που θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα. Διοργανώστε εξόδους, σε χώρους που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ελεύθερα και θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις και τα προβλήματα που έχουν προηγηθεί, έχουν εμφανίσει μία εχθρότητα μεταξύ των κοντινών σας προσώπων. Μείνετε αποστασιοποιημένοι από τους άλλους γύρω σας και από τις εξελίξεις και εστιάστε μόνο στον εσωτερικό σας κόσμο, βρίσκοντας την ισορροπία και την ηρεμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας, θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, θα πρέπει να πράξετε ανάλογα και να μην παρασυρθείτε από επιπόλαιες σκέψεις. Μπορείτε όμως, να βρείτε μια συντροφιά στην διάρκεια της ημέρας που θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και να ξεχάσετε λίγο τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι παρεξηγήσεις και οι προστριβές που υπήρξαν με τον σύντροφό σας, σήμερα, είστε σε θέση να τις ξεκαθαρίσετε και να δώσετε μία διαφορετική εικόνα στην σχέση σας. Έχετε την ικανότητα να επιλύσετε τις διαφωνίες, μέσω της διπλωματίας που σας διέπει και ταυτόχρονα καταθέτοντας τα αληθινά σας συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευδιάθετη αίσθηση, θα έχετε κατά την διάρκεια της ημέρας όπου τα πράγματα θα εξελιχθούν με έναν ευχάριστο τρόπο. Η αισιοδοξία που σας διακρίνει, είναι σημαντική για να δείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια με άλλο μάτι. Μπορείτε να προσελκύσετε άτομα που εμπιστεύεστε και να ακολουθήσετε ένα οργανωμένο σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και να ορίσετε στα πράγματα μία διαφορετική εξέλιξη. Οι νέες κινήσεις που έχετε προγραμματίσει να κάνετε, αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και η οργάνωση και η πρακτικότητα του μυαλού σας, θα είναι τα βάθρα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες που έχετε να κάνετε είναι πολύ σημαντικές, για τα επόμενα σχέδιά σας. Η τακτική που ακολουθείτε είναι σημαντική για να συνεχίσετε να προσπαθείτε μέχρι το τέλος. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει την αξία του, βγάζοντας στην επιφάνεια τις ικανότητές σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα