Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Αιγόκεροι αρκετές είναι υποχρεώσεις για σας σήμερα, όμως μην αμελείτε άτομα που αγαπάτε, Ιχθύες αποφύγετε εντάσεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας σήμερα.

Κριός

Στα επαγγελματικά σας αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στο χώρο των επαγγελματικών σας, αποφύγετε λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στην τήρησή τους. Η υπερευαισθησία σας σήμερα, συνδυαζόμενη με την ανάγκη επικοινωνίας, σίγουρα θα σας οδηγήσει

σε κάποια συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Στα επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να υπάρχει μια ηρεμία και κάποιες επιτυχίες που πηγάζουν από τη δική σας προσωπική ακτινοβολία. Η ζεστασιά και η ευαισθησία που εκδηλώνετε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα, ευνοεί τις ερωτικές σας σχέσεις, η κοινωνικότητα, η γλυκύτητα των τρόπων σας φέρνει πιο κοντά στους άλλους.

Δίδυμοι

Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Σήμερα δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Στα συναισθηματικά σας μη χάσετε σήμερα την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάτε, κάποια κυκλοθυμική διάθεση σας φέρνει ένταση και μπορείτε να παρεξηγήσετε καταστάσεις, φτάνοντας εύκολα σε εντάσεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου, έχετε την τάση να ανακαλύψετε παρασκηνιακές κινήσεις και καταστάσεις. Μπορεί να περάσει κάποια τρικυμία ο ψυχικός σας κόσμος, αφού μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν αγαπιέστε όσο πρέπει, θα σκαλίσετε μνήμες με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας, προσπαθήστε να ηρεμήσετε όσο γίνεται και να μην βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα.

Λέων

Σήμερα η μέρα σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα προς τα έξω, να μιλήσετε με φίλους ή ανθρώπους του ίδιου κύκλου, να συζητήσετε για νέα σας σχέδια. Μπορεί να σας παροτρύνει κάτι στα ανοίγματα αυτά, ή να δεχθείτε μια βοήθεια από το πουθενά. Το κλειδί για σήμερα είναι η συμφιλίωση στα συναισθηματικά σας, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σήμερα μπορεί να ξεπερασθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σας διάθεση, πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι, ή αυτό να γίνει μέσα σε ένα ευρύτερο φιλικό κύκλο.

Παρθένος

Στα επαγγελματικά σας είναι η μέρα που πρέπει να δείξετε σοβαρότητα, να προσέχετε τη συμπεριφορά σας και τις εκδηλώσεις σας, που πρέπει να είναι ανάλογες με εκείνους που συναλλάσσεστε, για να μην παρεξηγηθείτε. Χωρίς να είναι από τις καλύτερες μέρες για σας η σημερινή, μπορείτε όμως να έχετε συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία μπορούν να αναγνωρίσουν όποια καλή προσπάθεια κάνετε, προσπαθήστε μέσα σ' αυτό το πρίσμα να δείτε την προσωπική σας ζωή.

Ζυγός

Η διάθεσή σας βοηθάει τη μέρα σας, μπορείτε να μιλήσετε με κόσμο και να ασχοληθείτε με υποθέσεις σας, κάποιες οικονομικές, κάποιες που σχετίζονται με νέα σας σχέδια, ή την τακτοποίηση εγγράφων ή νομικών σας θεμάτων. Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεσή σας σήμερα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας γενικά και αυτές με το αντίθετο φύλο. Είναι μέρα κατάλληλη, είτε για ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων, είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε απλά για κάποια έξοδο.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, που μπορεί να σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά ή εκκρεμότητες, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες μέρες, αλλά η ενασχόλησή σας με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα. Από κάποια εσωτερική παρόρμηση, έχετε τη διάθεση εξετάσετε τις σχέσεις σας περισσότερο, βασιστείτε λίγο στη διαίσθησή σας, ίσως γίνει μια νέα αρχή.

Τοξότης

Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα, είναι ότι μπορείτε να διαγνώσετε τα πραγματικά αισθήματά των άλλων απέναντί σας και να έχετε έτσι κι εσείς την αρμόζουσα συμπεριφορά. Από σας υπάρχει ειλικρινής διάθεση, αλλά πρέπει να βρει απήχηση και στους άλλους, με τους ειλικρινείς, μπορείτε να έχετε πολύ καλές συνεργασίες. Με θετική διάθεση και στάση όλα μπορούν να βελτιωθούν στα συναισθηματικά σας και οι άλλοι που σας πλησιάζουν έχουν τα ανάλογα συναισθήματα, οπότε μπορείτε να έχετε θετικές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και υποχρεώσεις που έχετε θα σας απασχολήσουν σήμερα, τα τρεξίματα μπορεί να σας κουράσουν αρκετά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην προγραμματίσετε οτιδήποτε που να καλύπτει τον αισθηματικό σας τομέα αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σήμερα στις απαιτήσεις, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας όσο γίνεται.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σας σχέδια, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και αποφασιστικότητα να προχωρήσετε όσα σας απασχολούν, περιορίστε μόνο το άγχος σας. Στα συναισθηματικά σας έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε περισσότερο, να κάνετε κάτι που ευχαριστεί εσάς, προσεγγίστε θέματα που σας απασχολούν σε σχέσεις με ηρεμία.

Ιχθύες

Ο έντονος συναισθηματισμός σας και η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, είναι τα χαρακτηριστικά που σας επηρεάζουν γενικά σήμερα και φυσικά και στα επαγγελματικά σας, αποφύγετε κάθε κόντρα τόσο με το σπίτι, όσο και στη δουλειά. Αναζητάτε σήμερα τη ζεστασιά του σπιτιού, όπου νοιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε λοιπόν να περάσετε το χρόνο σας με το σύντροφό σας ή και κάποιους φίλους

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαββάτου 21 Απριλίου 2018,savvatou 21 apriliou 2018