Τα ζώδια του Σαββάτου 14 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Το εξάγωνο σήμερα Άρη-Ποσειδώνα μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε καλύτερα αλλά και να αναθεωρήσουμε για ορισμένες καταστάσεις, ιδιαίτερα που αφορούν την καθημερινότητα, την υγεία αλλά και τις διατροφικές μας συνήθειες που ο Άρης φέρνει στην επιφάνεια σήμερα.

Μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα καταστάσεις, έχετε περισσότερη έμπνευση για νέα σχέδια που θέλετε να πετύχετε, έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε καλύτερα

θέματα που υπάρχουν σε νέα σας σχέδια αλλά και συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα καλύτερα. Διεκδικήστε περισσότερα για όσα θέλετε να πετύχετε, ακολουθώντας τη διαίσθησή σας που μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Κριός

Καταστάσεις παρασκηνίου θα σας απασχολήσουν και μπορείτε να ανακαλύψετε παρασκηνιακές κινήσεις ακόμα και κρυφούς εχθρούς. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο διεξοδικά για θέματα που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας ο συναισθηματικός κόσμος σήμερα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σε ισορροπία με αποτέλεσμα να σκέφτεστε υπερβολικά πράγματα τα οποία ακόμα δεν είστε βέβαιοι, αυτό σας οδηγεί να κλειστείτε στον εαυτό σας, προσπαθήστε σήμερα να κινηθείτε πιο ήρεμα.

Ταύρος

Η μέρα σας ωθεί να κάνετε ανοίγματα προς τα έξω, μπορείτε να μιλήσετε με φίλους αλλά και να κάνετε νέες επαφές στα επαγγελματικά σας, γενικότερα μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα τα σχέδιά σας και να συζητήσετε με όσους μπορούν να βοηθήσουν σε αυτά. Στα συναισθηματικά σας με συμφιλιωτική διάθεση σήμερα όλα μπορούν να ξεπεραστούν και να κατανοήσετε περισσότερο τη στάση των άλλων.

Δίδυμοι

Προχωρήστε σήμερα θέματα επαγγελματικών σας που θα πρέπει να δείτε με σοβαρότητα και να προχωρήσετε με δυναμισμό, σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μέσα σε συνεργασίες τις εκδηλώσεις σας αλλά και τη συμπεριφορά σας ώστε να κυλήσουν όλα καλύτερα για σας και τώρα και στο μέλλον. Στα συναισθηματικά σας ελάτε κοντά με οικία σας πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, όμως να είστε αρκετά προσεκτικοί κινηθείτε με θετική διάθεση.

Καρκίνος

Σήμερα με καλύτερη διάθεση όλα βελτιώνονται, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας μπορείτε να μιλήσετε καλύτερα με τους άλλους και να ασχοληθείτε με υποθέσεις σας ακόμα και οικονομικές αλλά και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας η γενναιόδωρη διάθεση σας βοηθάει αρκετά τις σχέσεις σας και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα και να βελτιώσετε ευκολότερα σήμερα καταστάσεις.

Λέων

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά σας ζητήματα και να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και με όσα θέλετε να λύσετε. Στα συναισθηματικά σας κάποια συναισθήματα έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και έχετε την τάση να εξετάσετε περισσότερο τις σχέσεις σας, εστιάστε περισσότερο στη διαίσθησή σας για να ανανεώσετε τη συναισθηματική σας ζωή.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο για συνεργασίες στο χώρο των επαγγελματικών σας, όμως θα πρέπει να κρατήσετε την κατάλληλη στάση απέναντι στους άλλους για να κυλήσουν καλά οι επαγγελματικές σας υποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να έχετε θετικές στιγμές με κοντινά σας πρόσωπα και άτομα που αγαπάτε, έχετε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά στους άλλους και αυτό βοηθάει τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Σήμερα αρκετές μπορεί να είναι υποχρεώσεις σας και να πρέπει να ασχοληθείτε αρκετά με επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και με ζητήματα της καθημερινότητας, γι’ αυτό προσπαθήστε ιδιαίτερα στο συναισθηματικό σας τομέα να βρείτε χρόνο για άτομα τα οποία αγαπάτε και να δείχνετε τη φροντίδα σας στους άλλους, που μπορεί να βελτιώσει αρκετά θέματα, αποφύγετε όμως το άγχος.

Σκορπιός

Έχετε καθαρότητα σκέψης σήμερα για να σκεφτείτε καλύτερα νέα σας σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε αρκετά με όσα θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να διασκεδάσετε περισσότερο και να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε, βελτιώστε καταστάσεις και μιλήστε ουσιαστικά με τους άλλους, εκφράστε όσα πραγματικά νιώθετε.

Τοξότης

Σήμερα αρκετά πράγματα επηρεάζουν την ψυχολογία σας και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να κινηθείτε ισορροπημένα και να αποφύγετε όσο γίνεται να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας μεταφέρουν κάποια ένταση. Στα συναισθηματικά σας με κάποια υπερβολική ευαισθησία σήμερα προσπαθήστε να αναζητήσετε την παρέα ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρεθείτε σε χώρους που σας ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Στο χώρο των επαγγελματικών σας αρκετή κινητοποίηση σήμερα υπάρχει, ιδίως επικοινωνιακή όμως προσέξτε διότι θα χρειαστεί σταθερότητα ιδιαίτερα αν πρέπει να αναλάβετε νέες ευθύνες ή θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες. Στα συναισθηματικά σας έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους και αυτό θα βοηθήσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν σήμερα τη διάθεση σας.

Υδροχόος

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε να κινηθείτε πολύ πιο ήρεμα και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσετε θέματα που σχετίζονται και με τα οικονομικά σας μέσα από προσωπικές σας ενέργειες. Στα συναισθηματικά σας η ευαισθησία που μπορείτε να εκδηλώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοεί αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις και η κοινωνικότητά σας θα βοηθήσει αρκετά να έλξετε τους άλλους κοντά σας.

Ιχθύες

Θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ηρεμία στα επαγγελματικά σας, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και όσα θέλετε να κάνετε, προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις που μπορείτε να κάνετε άλλη μέρα. Στα συναισθηματικά σας το σημαντικό είναι να μη χάσετε την αυτοκυριαρχία σας απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε, κινηθείτε με μία ήρεμη στάση και αποφύγετε την κυκλοθυμική διάθεση που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα