Τα ζώδια του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη στον Τοξότη σήμερα ενισχύει την ισορροπία αλλά και την αρμονία μέσα σε σχέσεις αλλά και στα συναισθήματα και αυτό φέρνει μία πολύ θετική αύρα στη μέρα, ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε αρκετά πράγματα, ευνοούνται φυσικά οι συναντήσεις και οι νέες επαφές που μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα γενικότερα σήμερα. Κινητοποιηθείτε περισσότερο και επιδιώξτε να προχωρήσετε θέματα που μπορεί τελευταία η διάθεσή σας να μη σας έδινε την ώθηση να προχωρήσετε. Η πρωτοβουλία να αντιμετωπίσετε καταστάσεις σήμερα, ιδιαίτερα

μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά για να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις, έχετε την κατάλληλη διάθεση αλλά και τον μαγνητισμό να πετύχετε σήμερα αρκετά, ο Ουρανός έτσι κι αλλιώς φέρνει νέα δεδομένα και εκπλήξεις. Η όψη Σελήνη-Ήλιου σήμερα επηρεάζει αρκετά τα μεταβλητά ζώδια, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πιο ουσιαστικά την ενέργεια αυτής της όψης, πάρτε την πρωτοβουλία και αντιμετωπίστε σήμερα καταστάσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Κριός

Επαναπροσδιορίστε την στάση σας απέναντι στα αισθηματικά σας και διορθώστε ότι σας έχει καταβάλει όλο αυτό τον καιρό στις σχέσεις σας. Βγείτε από τον κυκεώνα τον συναισθηματικό που τονίζει σήμερα ο Χείρωνας και πάψτε να μεταφέρετε το μαύρο πέπλο και στα επαγγελματικά σας. Η έμπνευση που πηγάζει από μέσα σας είναι αυτή που θα δώσει ένα γρήγορο τέλος στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν και μία ανάπτυξη στα οικονομικά σας θα έρθει να ευνοήσει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο μία σχέση από το παρελθόν η οποία θα σας ξυπνήσει ερωτικές μνήμες.

Ταύρος

Η μέρα σας σήμερα είναι κατάλληλη για συνεργασίες και για κλείσιμο συμφωνιών τις οποίες έχετε εδώ και καιρό στα σκαριά να υλοποιηθούν. Μην αφήσετε τις οικογενειακές εντάσεις που αυτό το διάστημα φέρνει ο αστεροειδής Ceres (Δήμητρα), να εμποδίσουν τις επαγγελματικές εξελίξεις. Η κοινωνική καταξίωσή σας θα επέλθει με μικρές δυσκολίες, θέτοντας το πείσμα σας σε δράση το οποίο σας διακατέχει έντονα, λόγω του ζώδιο σας, πάρα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα ώστε να παροτρύνετε τον σύντροφό σας για εξορμήσεις και για διασκέδαση.

Δίδυμοι

Αισθήματα αισιοδοξίας σήμερα βοηθάνε και το επαγγελματικό σας περιβάλλον και είναι η κατάλληλη μέρα ώστε να προβείτε σε πραγματοποίηση των στόχων που έχετε θέσει εδώ και καιρό, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες ευνοούνται, χωρίς να ξεχνάτε πάντα να δείχνετε λίγη προσοχή γιατί όλοι δεν έχουν πάντα τις ίδιες αγαθές προθέσεις σας. Τα οικονομικά σας θα σας δώσουν την ευχέρεια να χαρίσετε στιγμές χαράς στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο Πλούτωνας τονίζει σήμερα την συντροφικότητά σας και τον ερωτισμός σας που μπορεί να απογειώσει την σχέση σας.

Καρκίνος

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν από το προσκήνιο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα σας φέρουν σε έξαρση. Η διάθεσή σας δεν είναι τόσο καλή λόγω του Χείρωνα που σας φέρνει δυσκολίες και της οικονομικής σας κατάστασης, η οποία μπορεί να μεταφερθεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Διοχετεύστε κάπου την ενέργειά σας κυρίως σε δραστηριότητα που μπορεί να σας ανεβάσει το ηθικό και να τονώσει την προσωπικότητά σας, η σωματική άσκηση επίσης θα ήταν ότι καλύτερο. Κρατήστε σήμερα μακριά την σχέση σας από αυτές τις ανησυχίες, μπόρα είναι και θα περάσει.

Λέων

Σήμερα διακατέχεστε από μία έντονη ονειροπόλα διάθεσή που σας δίνει το τετράγωνο Σελήνης-Χείρωνα, η οποία σας επηρεάζει και στον επαγγελματικό σας χώρο. Επικεντρωθείτε περισσότερο στις εργασίες που εκκρεμούν και στα άτομα που σας περιβάλλουν για συνεργασίες, βγάλτε τα ροζ γυαλιά και δείτε τα πράγματα με την αντικειμενική τους εικόνα, εξάλλου θυμηθείτε ότι ήσαστε το πιο δυνατό ζώδιο και με έντονη αυτοπεποίθηση και αυτοπροστασία. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για νέα σχέση γιατί είστε πολύ ευάλωτοι λόγω της διάθεσής σας και στο μέλλον να αποδειχτεί ότι δεν είναι το άτομο που σας αντιπροσωπεύει.

Παρθένος

Το πνεύμα ανυπακοής και ελευθερίας που σας κυριεύει σήμερα λόγω του Ουρανού, εμφανίζεται σε έντονο βαθμό και ειδικότερα στον επαγγελματικό σας χώρο που θέλει μεγάλη προσοχή από μέρους σας ώστε να μην υπάρξουν κινήσεις τις οποίες θα μετανιώσετε στο μέλλον. Καλό είναι να βάλετε φρένο ειδικότερα αν οι αποφάσεις σας καθορίζουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ζητήστε την συμβουλή ενός φίλους σας, ίσως σας υποδείξει με ποιον τρόπο θα πρέπει να κατέβετε από τα σύννεφα της ελευθερίας, ώστε να έρθουν αίσια τα αποτελέσματα. Η ασυνέπεια που σας διακατέχει σήμερα ίσως είναι ο παράγοντας που θα φέρει κάποιες εντάσεις στην σχέση σας. Αφήστε την μέρα να κυλήσει όσο ανώδυνα γίνεται.

Ζυγός

Η σταθερότητα των απόψεών και η στιβαρότητα των αποφάσεων είναι αυτά που θα σας προσφέρουν την άνοδο στην εργασία σας, έτσι η ημέρα καλείται για να πάρετε θετικές αποφάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και οι ελιγμοί που θα χρειαστείτε να κάνετε θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η μέρα δεν θα είναι η κατάλληλη για διασκεδάσεις και συζητήσεις, αφήστε να κυλήσει σε πιο ήπιο τοπίο. Προσοχή μην σας βγει μία καταπίεση στο ταίρι σας να περάσετε τα δικά σας και μόνο θέλω, διότι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων λόγω της επιρροής του Ουρανού στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα πρέπει να αποφύγετε τα υπέρμετρα ανοίγματα και εκδηλώσεις που μπορεί να φέρει σήμερα ο Άρης, ίσως κάποιο γεγονός σας δείξει τις λάθος κινήσεις που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ένα μικρό επαγγελματικό ταξίδι που έχετε προγραμματίσει εδώ και καιρό η μέρα το ευνοεί να συμβεί. Ο χρόνος που ψάχνατε να βρεθεί με τα παιδιά σας σήμερα μπορεί να υπάρξει και να σας χαλαρώσει. Ευχάριστες στιγμές μπορείτε να περάσετε σήμερα με το σύντροφό σας, διότι ο ερωτισμός σας βρίσκει ανταπόκρισή.

Τοξότης

Η ευαισθησία σας που δείχνετε στα θέματα της ημέρας, θα πρέπει να την ελέγξετε γιατί υπάρχουν τρίτοι γύρω σας που μπορούν σκόπιμα να πατήσουν πάνω σε αυτό και να το εκμεταλλευτούν προς όφελός τους. Εστιάστε περισσότερο στον επαγγελματικό σας τομέα διότι δεν είναι όλοι όπως δείχνουν, γίνετε περισσότερο επιφυλακτικοί. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και τον δυναμισμό σας, αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Τα οικονομικά θα διατηρηθούν χωρίς νέες εκπλήξεις, όμως αρκετά μπορεί να σας προβληματίζουν. Το Vertex σήμερα καλεί περισσότερο διαλογισμό και απομόνωση για να υπάρξει η σωστή κατάληξη με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Στον επαγγελματικό σας χώρο σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις οι οποίες θα σας φτιάξουν την διάθεση, η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από τα οικονομικά σας, τα οποία έχουν υποστεί μία πτώση και δεν δίνουν την ασφάλεια που εσείς έχετε ανάγκη. Προσέξτε απλά με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμα στον Τοξότη τις έντονες αλλαγές της διάθεσής σας διότι την μεταφέρετε και στην σχέση σας και της προσθέτετε απλά προβλήματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

Υδροχόος

Κάποια νέα δεδομένα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι για σας, το κομβικό σημείο για να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις ώστε να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα. Να θυμάστε ότι οι αλλαγές φέρνουν την αναγέννηση φτάνει να γίνονται σε σωστές βάσεις. Ενώ είστε ένα άτομο που λειτουργεί ομαδικά πρέπει να έχετε ελέγχετε διεξοδικά πια άτομα είναι κατάλληλα για συνεργασία. Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σήμερα σας ωθεί σε ειλικρινείς συζητήσεις, που θα ξεκαθαρίσει την σχέση σας με το ταίρι σας.

Ιχθύες

Η διάθεσή σας είναι αυτή που θα βοηθήσει ώστε να έχετε την δυνατότητα να ελιχθείτε σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σας χώρο. Η κοινωνικότητα σας και η σωστή επικοινωνία, μπορεί να εντυπωσιάσει τους συναδέλφους σας και θα αποδείξει τις πολύπλευρες ικανότητές σας. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας έχει την δυνατότητα να καλύψει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί από το παρελθόν αρκεί να προσέξετε την ψυχολογία που σας φέρνει ο Χείρωνας σήμερα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα