Τα ζώδια της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, θα εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να αλλάξετε και ο Κρόνος, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό. Αποφύγετε την βιασύνη, ειδικά στις μετακινήσεις σας. Μην σκεφτείτε υπερβολικά καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν, αυτή την περίοδο.

ΚΡΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας απέναντι σε επαγγελματικά θέματα, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις ευθύνες που σας έχουν ανατεθεί και αποφύγετε παρεξηγήσεις. Επενδύσεις σε ακίνητα και συναλλαγές θα ευνοηθούν, φτάνει να έχετε κάνει τον απαραίτητο

έλεγχο. Η ερωτική σας ζωή, ίσως περάσει μία μικρή δοκιμασία, δώστε τον ανάλογο χρόνο.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΤΑΥΡΟΣ

Η διασκέδαση και ο έρωτας, θα είναι στις πρώτες σας προτιμήσεις και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Η πρόθεση να ασχοληθείτε με τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και οι ιδέες σας, θα είναι πρωτότυπου χαρακτήρα. Η διάθεση να δημιουργήσετε και να βρεθείτε με νέα πρόσωπα, θα βοηθήσει στα ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και εκκρεμότητες. Μείνετε προσεχτικοί σε πιθανόν παρασκήνια που θα μπορεί να επηρεάσουν την ασφάλειά σας, θα πρέπει να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Στην ερωτική σας ζωή, χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα εμπόδια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρίνεια, θα βοηθήσει να βελτιωθούν οι συνεργασίες σας και να διαμορφωθεί  ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Καταθέστε ελεύθερα τις ιδέες σας και καταθέστε τα νέα σχέδια που έχετε οργανώσει. Πλησιάστε τον σύντροφό σας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σας, θα έχει την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να οργανώσετε θέματα που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν. Μην αγνοήσετε προκλήσεις που μπορεί να δεχθείτε από τρίτα άτομα, οι οποίες μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτέλεσμα. Η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα, ίσως είναι απόμακρη και αυτό, θα σας δείξει μία εικόνα που δεν θέλατε να δείτε  μέχρι τώρα.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Νομικά θέματα, επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια,  συγγενείς

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και ενάρξεις, δίνοντας σας νέες προοπτικές για το μέλλον. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και ωριμότητα, ώστε να κατακτήσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Οι υποχρεώσεις και οι επιπρόσθετες ευθύνες, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, γι’ αυτό αποβάλλετε το άγχος.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

ΖΥΓΟΣ

Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, θα σας κρατήσει στο σπίτι και θα μειώσει τις δραστηριότητές σας. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις που μπορεί να επιβαρύνουν περισσότερο την ψυχολογία σας. Ο διαλογισμός ή οι αθλητικές δραστηριότητες, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το έντονο στρες. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετή κινητικότητα θα υπάρξει στον εργασιακό σας τομέα και αυτό, θα εμποδίσει να λάβετε αποφάσεις που κρίνονται απαραίτητες για το μέλλον σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μείνετε σταθεροί στον στόχο σας. Ευνοούνται οι έξοδοι με φίλους και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βρείτε ελεύθερο χρόνο και ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 9

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας, θα φέρει πιο κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία εύθυμη διάθεση, θα δώσει το περιθώριο στην σχέση σας να κατακτήσετε νέους στόχους και να ασχοληθείτε από κοινού, με θέματα που σας προσφέρουν διασκέδαση. Η μέρα, ευνοεί τα επαγγελματικά σας, μπορείτε να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στα άτομα που νιώθετε κοντά σας. Φροντίστε να περιορίσετε τον εκνευρισμό σας και απομακρυνθείτε από συζητήσεις εις βάθος. Θυμηθείτε, η κυκλοθυμική συμπεριφορά δεν βοηθάει να υπάρξει ένα θετικό κλίμα, αντιθέτως μπορεί να φέρει τα πράγματα εκτός ελέγχου. Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ή δικαστικά θέματα, ευνοούνται και μπορείτε να οργανώσετε νέα σχέδια πάνω σε αυτά.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιορίστε την τάση να εξετάσετε κρυφές πτυχές των ατόμων που συνεργάζεστε, ώστε να αποφύγετε λανθασμένα συμπεράσματα. Η μέρα, σε θέματα της προσωπικής σας ζωής, δεν θα βοηθάει και ίσως υπάρξει μία συναισθηματική φόρτιση. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και ενδυναμώστε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σας, θα είναι γεμάτη αισιοδοξία. Η ώθηση να μιλήσετε με φίλους ή να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας. Η διασκέδαση και οι μικρές εξορμήσεις, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το κλειδί της ημέρας για την ερωτική σας ζωή, είναι η συμφιλίωση. Κατανοήστε τον σύντροφό σας και μιλήστε με ειλικρίνεια για τα δικά σας συναισθήματα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα