Τα ζώδια της Τρίτης 6 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό η σκέψη βυθίζεται στον παρορμητισμό του Κριού, γι’ αυτό σκεφτείτε ξανά όσα θέλετε να κάνετε και μη βιαστείτε σε επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και στα οικονομικά σας σήμερα.

Κριός

Με τον Ερμή σήμερα να περνάει σήμερα στο ζώδιό σας έχετε τα απαραίτητα εχέγγυα ώστε να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν και με το επαγγελματικό σας τομέα. Η ενεργητικότητά σας αλλά και ο ενθουσιασμός για νέα σας σχέδια θα σας βοηθήσουν

να επιτύχετε τους στόχους σας. Στα συναισθηματικά σας σήμερα μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να περάσετε τρυφερές στιγμές με άτομα που αγαπάτε.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να είστε αρκετά παραγωγικοί και να αντιμετωπίσετε θέματα που υπάρχουν ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα με ποιο ουσιαστικό τρόπο, οι ευθύνες μπορεί να σας κουράζουν όμως σίγουρα η σκληρή δουλειά θα σας φέρει τα αποτελέσματα που ζητάτε. Φροντίστε σήμερα περισσότερο τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε αρκετά και βρείτε χρόνο για σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι η ιδανική μέρα ώστε να περάσετε αρκετό χρόνο με άτομα που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής περνάει σήμερα στο ζώδιο του Κριού και μπορείτε να ασχοληθείτε πιο αποτελεσματικά με ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, νέες επαφές μπορούν να σας φέρουν θετικά αποτελέσματα και η περισσότερη αποφασιστικότητα να ξεπεράσετε δυσκολίες, αποφύγετε όμως το άγχος. Προσπαθήστε ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας να συζητάτε περισσότερο με όσους αγαπάτε, όμως φροντίστε να ακούτε περισσότερο και όσο έχουν να σας πουν οι άλλοι.

Καρκίνος

Ο Ερμής περνώντας σήμερα στον Κριό σίγουρα τονίζει επαγγελματικά σας θέματα και θέλετε πλέον να προχωρήσετε νέα σας σχέδια αλλά και να κάνετε περισσότερα, όλο αυτό όμως πρέπει να γίνει με αρκετή προσοχή και να μην αφήνετε την ψυχολογία σας να επηρεάζει επαγγελματικά σας ζητήματα όπως και συνεργασίες. Στις προσωπικές σας σχέσεις θέλετε πλέον περισσότερη ασφάλεια, όμως η αντίδρασή σας απέναντι στους άλλους δείχνει πολλά, εκφράστε περισσότερο όσα νιώθετε.

Λέων

Ο Ερμής στον Κριό θα σας δώσει την απαραίτητη ενεργητικότητα να κατακτήσετε όσα επιθυμείτε πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε πιο ενεργητικά, αποφύγετε όμως τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ιδιαίτερα κάτω από βιασύνη σήμερα. Σκεφτείτε αρκετά όσο θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αλλαγές που σκέφτεστε αυτό το διάστημα. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις η ανάγκη για επικοινωνία τονίζεται, είναι ιδανική μέρα για να μιλήσετε ξεκάθαρα για πράγματα που σας απασχολούν.

Παρθένος

Σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να προχωρήσετε στον τομέα των οικονομικών σας και προσέξτε τις βιαστικές ενέργειες, όπως και τα έξοδα με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιο του Κριού, κινηθείτε με περισσότερη υπομονή σε όσα θέλετε να κάνετε. Η προσωπική σας ακτινοβολία και ο μαγνητισμός σας τονίζονται και μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα επαγγελματικών σας με μεγαλύτερη ενεργητικότητα. Στις προσωπικές σας σχέσεις μιλήστε περισσότερο για όσα σας απασχολούν, αυτό μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία σας αλλά και να λυθούν θέματα μέσα σε σχέσεις.

Ζυγός

Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό σίγουρα θα πρέπει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας απέναντι σε όσους αγαπάτε, αρκετά μπορεί να είναι αυτά που θέλετε να αλλάξετε όμως θα πρέπει να εστιάσετε στην καλή διαχείριση σημαντικών θεμάτων που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά σχέσεις αλλά και συνεργασίας. Όλα πρέπει να γίνουν με περισσότερη προσοχή αλλά και ηρεμία για να έχουν θετική εξέλιξη. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε συζητήσεις για σημαντικά θέματα και προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε σε αυτόν τον τομέα.

Σκορπιός

Σήμερα με τονισμένη τη διαίσθησή σας σίγουρα μπορείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχετε αλλά και να ανακαλύψετε νέους τρόπους να προχωρήσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό τονίζοντας τον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και της υγείας σας, μπορείτε να προχωρήσετε σημαντικά σας θέματα με περισσότερο δυναμισμό, όμως θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αποφύγετε να εστιάσετε στο παρελθόν με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση μπορείτε να ξεπεράσετε δύσκολα ζητήματα σε σχέσεις και να επικεντρωθείτε σε όσα θέλετε να προχωρήσετε.

Τοξότης

Ο Ερμής περνάει σήμερα στο ζώδιο του Κριού, με περισσότερη αυτοπεποίθηση μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας αλλά και να μιλήσετε ουσιαστικά για όσα θέλετε από τους άλλους, αν υπήρχαν προβλήματα μέσα σε σχέσεις τώρα μπορούν να ξεπεραστούν ευκολότερα με θετική διάθεση. Στα επαγγελματικά σας έχετε την ικανότητα να προχωρήσετε νέα σας σχέδια, ο Ερμής θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις αλλά και να κάνετε καλύτερες επαφές.

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα σε συνεργασίες η στάση σας θα πρέπει να είναι ανάλογη με όσα λαμβάνετε από τους άλλους, μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε συνεργασίες, δείχνοντας περισσότερη σταθερότητα σε όσα θέλετε να πετύχετε. Ο Ερμής περνάει στον Κριό σήμερα έτσι στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα δείξτε περισσότερη φροντίδα προς τους άλλους και προσπαθήστε περισσότερο να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει μέσα σε αυτούς τους τομείς, όπως και σε ότι σχετίζεται με θέματα ακινήτων.

Υδροχόος

Ο Ερμής μπαίνοντας στον Κριό τονίζει αρκετά την επικοινωνία σας και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να προχωρήσετε ζητήματα επαγγελματικών σας που χρειάζονται μεγαλύτερο δυναμισμό, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Σήμερα μπορεί να ασχοληθείτε με αρκετές υποθέσεις, όμως να είσαι προσεκτικοί σε οικονομικά σας ζητήματα.

Ιχθύες

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού τονίζοντας αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας όπως και εκκρεμότητες που έχετε σε αυτόν τον τομέα, μέσα στο επόμενο διάστημα φροντίστε να περιορίσετε τα έξοδα αλλά να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά για να βελτιώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Προσεγγίστε προσεκτικά νέα σας σχέδια και προγραμματίστε ότι αφορά οικονομικές σας εκκρεμότητες. Στις προσωπικές σας σχέσεις βασιστείτε περισσότερο στη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει σήμερα και συζητήστε περισσότερο όσα νιώθετε με άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα