Τα ζώδια της Τρίτης 29ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, η προσαρμογή σας σε νέους ορίζοντες, σας προκαλεί άγχος και ανασφάλεια, αποτρέποντας την σκέψη σας, από κάθε τι δημιουργικό. Μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και θα ανταπεξέλθετε δεόντως. Λέοντες, η ονειρική σας διάθεση, προσκρούει στην συνειδητή λογική σας και προκαλεί ταραχή στον συναισθηματικό σας κόσμο. Παρθένοι, απαγκιστρωθείτε από κλισέ του παρελθόντος, που σας εντείνουν την συναισθηματική ανασφάλεια και προκαλούν αρνητικές συμπεριφορές

ΚΡΙΟΣ

Ο επαναπροσδιορισμός

της θέσης σας, στα αισθηματικά σας θέματα, θα σας δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα για την συνέχειά τους. Ίσως, η νοσταλγική διάθεση σας γυρίσει πίσω σε παρελθοντικές αγάπες, που για σας μένουν ανολοκλήρωτες. Σκεφτείτε τις επιθυμίες σας και ενεργοποιήστε τα όνειρα σας, όσο και άπιαστα αν φαίνονται. Η δύναμη που κρύβετε μέσα σας, θα σας εκπλήξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε, αναδύει τον επιχειρηματικό σας χαρακτήρα και μπορείτε να τοποθετήσετε τα σχέδια σας, σε σημείο που θα φανούν εποικοδομητικά για το μέλλον. Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες σας ευνοούν, λειτουργώντας οργανωτικά και μεθοδικά απέναντι στις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, αισθάνεστε ότι βρίσκεται σε μία πληρότητα και είστε γεμάτοι ευδιάθετες σκέψεις και χαρούμενες. Η επιθυμία σας, να χαρίσετε ευχάριστες στιγμές στον σύντροφό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πολύ έντονη σήμερα και βρίσκετε τρόπους για να τους εκπλήξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οξυθυμία ως συμπεριφορά, είναι ένα εμπόδιο στις συζητήσεις και στις συναντήσεις που πρόκειται να συμβούν σήμερα. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε σε ήπιους ρυθμούς και να μην εξάπτεστε, σε θέματα που θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση. Εστιάστε στην πηγή των ζητημάτων, απομακρύνοντας στερεότυπα του παρελθόντος που σας φέρνουν αρνητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Μία ρομαντική διάθεση, είναι διάχυτη σήμερα και σας απομακρύνει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Η στάση αυτή, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ώστε να δώσετε μία πολύχρωμη εικόνα στην σχέση σας. Δείξτε όμως προσοχή σε άτομα που μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή σας την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση να καινοτομήσετε σε ιδέες και σχέδια, σας κάνουν ιδιαίτερα παρορμητικούς, προσέξτε να μην παρασυρθείτε και βάλτε φρένο στις ενέργειες σας, ώστε να μην επιφέρουν αρνητικό αντίκτυπο αργότερα. Η εργατικότητα σας, θα είναι το όπλο για την επιτυχία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πρακτικότητα και η ενέργεια που διαθέτετε, ευνοεί τα μελλοντικά σας σχέδια και βοηθάει να αλλάξετε πορεία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μπορείτε να συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε και να λάβετε συμβουλές, οι οποίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρατηρητικότητα, θα σας βοηθήσει να κρίνετε με ποιους ανθρώπους θα πρέπει να συμβιώσετε και να μην είστε αμελής σε σημαντικά θέματα. Μοιραστείτε τα προβλήματα σας, με άτομα που γνωρίζετε ότι θα σας ακούσουν και θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας αστάθεια, μπορεί να επιφέρει προβλήματα στην σχέση σας και να φέρει διαφωνίες μεταξύ σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε ανταπόκριση από το φιλικό περιβάλλον, εφόσον επικρατήσει μία συμφιλίωση ανάμεσα σας και δώσετε τα περιθώρια της επανατοποθέτησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει να συμβούν, ίσως ανασταλούν από εξωτερικούς παράγοντες. Στην βοήθεια που μπορείτε να λάβετε από τρίτα πρόσωπα, θα εμφανιστούν εμπόδια, τα οποία δεν θα την αφήσουν να ολοκληρωθεί. Οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά ή κοντινά σας πρόσωπα, έχουν την ευχέρεια να ξεκαθαριστούν χωρίς να αφήσετε εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αισιοδοξία και ο τρόπος που ατενίζετε το μέλλον σας, δίνει δύναμη και θέληση να προβείτε σε κάθε αντιξοότητα που θα εμφανιστεί. Αποχωριστείτε τις συναισθηματικές σας ελλείψεις και ικανοποιήστε τα θέλω σας, χωρίς ενοχές και τύψεις. Σταθείτε απλά στις δυνάμεις τις οποίες έχετε παραμελήσει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα