Τα ζώδια της Τρίτης 26ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

diΚριοί, η εξέλιξη κάποιων γεγονότων μπορεί να είναι αρνητικού χαρακτήρα και να σας μπλοκάρουν τις ενέργειες, αλλά εσείς έχετε την ικανότητα να τις προσπεράσετε φτάνει να μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις. Ταύροι, η βιασύνη και ο αυθορμητισμός που σας διέπουν, σας οδηγούν σε κινήσεις που δεν αντιπροσωπεύουν τις δυνατότητες σας. Σκορπιοί, η ψυχρότητα που επικρατεί στην σχέση σας, μπορεί να εξομαλυνθεί με την ειλικρινή σας προσέγγιση, σε θέματα που έχουν προκαλέσει την απομάκρυνσή σας. Ζυγοί, οι σπατάλες και οι περιττές δαπάνες, μπορούν να σας φέρουν

εκτός προϋπολογισμού. Η οικονομική σας διαχείριση, πρέπει να αλλάξει μορφή και να στηριχτεί σε ένα πιο δυναμικό μοτίβο.

ΚΡΙΟΣ

Η αρνητική σας διάθεση, είναι αυτή που μπορεί να σας ωθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Μπορεί να εμφανιστούν όντως δύσκολες καταστάσεις, αλλά δεν είναι αδιαχείριστες. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη ηρεμία και μειώστε το υπερβολικό συναίσθημα, το οποίο καλύπτει την αληθινή εικόνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αυθορμητισμός σας, δίνει μία ώθηση για να ξεφύγετε από πράγματα ρουτίνας και να σας χαρίσει μία ανέμελη κατάσταση. Η βιασύνη παράλληλα, μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ζητάτε και μπορεί να χαλάσει την επικοινωνία, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και αποξένωσης, σας διακατέχει έντονα σήμερα, αποδιοργανώνοντας τα σχέδιά σας. Μην υποχωρείτε, αφήστε να περάσει η μέρα χωρίς επιπλοκές και δεχτείτε την θετική πλευρά, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά στον εαυτό σας. Επομένως, μπορείτε να κάνετε σήμερα μία ενδοσκόπηση και αύριο, αρχίζετε ενεργά τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αντιξοότητες που σας έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν κάνει να βλέπετε με μία διαφορετική ματιά τα πράγματα, δείχνοντας την ενέργεια και τις δυνατότητες σας. Μπορείτε λοιπόν, να αποφασίσετε υπό μία διαφορετική μορφή, σας δίνετε το περιθώριο να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

Η μέρα για σας, θα είναι λίγο δύσκολη, εφόσον θα έρθουν μπροστά κάποιες προκαταλήψεις του παρελθόντος, που θα μπλοκάρουν τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Σκεφτείτε πιο υπεύθυνα και μην εστιάζεστε σε λάθος αναλύσεις, απλά παρατηρήστε τα πράγματα πως εξελίσσονται γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα, γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε μακριά από κάθε αναλυτική συζήτηση που θα προκύψει. Ίσως μία έξοδο με τους φίλους σας, αλλάξει την διάθεσή σας και σας χαλαρώσει.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία που θα υπάρξει σήμερα, με κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα θέλει μεγάλη προσοχή από μέρους σας, για να αποφύγετε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις. Οι συζητήσεις σε βάθος, μπορεί να σας προκαλέσουν εκνευρισμό ταράζοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαφή σας με άτομα που έχετε ψυχραθεί στο παρελθόν, θα είναι σε ήπιο κλίμα και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που σας έχει φέρει, σε αυτό το σημείο. Οι σχέσεις όμως με το αντίθετο φύλλο, μπορούν να δημιουργήσουν μία ευχάριστη πορεία μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι χώροι που αγαπάτε και σας χαλαρώνουν, είναι αυτοί που θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα σήμερα. Επιδιώξτε να βρεθείτε παράλληλα με τα άτομα που σας δίνουν την θετική τους ενέργεια, έτσι ώστε όλο αυτό να λειτουργήσει συνολικά για να σας αλλάξει την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη να συλλέξετε επιπλέον στοιχεία και να επιδοθείτε με περισσότερη δύναμη στα επαγγελματικά σας, δημιουργεί σταθερές βάσεις για τα επόμενα σας βήματα. Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία μέσα από μία μεθοδευμένη στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, σήμερα, είναι κάπως διαταραγμένη και δημιουργεί επιπρόσθετες εντάσεις και εκνευρισμούς. Η ισορροπία της λοιπόν, είναι αυτή που θα διορθώσει την συμπεριφορά σας και θα σας επιτρέψει να προβείτε σε συμφωνίες, που θα έχουν κερδοφόρα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλοσοφημένες σας σκέψεις και η αισιοδοξία, είναι στοιχεία που θα οδηγήσουν την δύναμη που έχετε εσωτερικά, να βγει στην επιφάνεια και να δημιουργήσει νέα δεδομένα για την μελλοντική σας πορεία. Μην αφήσετε να σας σταματήσει την εξέλιξη, μία ορμητική συμπεριφορά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα