Τα ζώδια της Τρίτης 26ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, σήμερα, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να προχωρήσουν σημαντικά επαγγελματικά θέματα, ασχοληθείτε περισσότερο με νέα σας σχέδια και κατασταλάξτε σε όσα πραγματικά θέλετε να κάνετε. Υδροχόοι, η μέρα σας, εξαρτάται από την ψυχολογία, γι’ αυτό μην αφήνετε να σας επηρεάζουν τρίτοι.

ΚΡΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει, σήμερα, απορρέει από την επαγγελματική σας δεξιοτεχνία. Οι προτάσεις που έχετε στο πλάνο σας, να παρουσιάσετε στον εργασιακό σας

χώρο, έχουν μία πρωτοτυπία και μπορούν να σας ανεβάσουν επίπεδο. Η στροφή προς τον εαυτό σας, αλλάζει την ψυχολογική σας διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν επηρεάσει την διάθεση και θέλετε να κάνετε νέα πράγματα, ώστε να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Οι σκέψεις, λοιπόν, για πρωτοτυπίες και ευχάριστες αλλαγές, σήμερα, η μέρα της ευνοεί. Η επιθυμία σας, να δώσετε μία νέα πνοή στην σχέση σας, βοηθάει στην εμβάθυνση και επίλυση των προβλημάτων που σας απασχολούν, μέχρι σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διορθώστε, λίγο την ψυχολογική σας κατάσταση, διότι σας εντείνει τις επαγγελματικές σας ανησυχίες και σας αποπροσανατολίζει, από τον σκοπό σας. Μην παρασύρεστε, λοιπόν, από αρνητικές σκέψεις, εξάλλου η πνευματική σας διάσταση μπορεί να πειθαρχήσει, ότι σας οπισθοδρομεί. Καλύτερα, σήμερα, να ασχοληθείτε με την προσωπικότητά σας, δομώντας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργειά σας, μπορεί να σταθεί το εφαλτήριο που θα ωθήσει τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε, ότι σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε την επιχειρηματική σας σκέψη. Η ανταγωνιστικότητα σας, αυξάνει το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και σας φέρνει νέες ευκαιρίες. Η διασκέδαση, είναι η πηγή της ευχάριστης διάθεσής σας, απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ίσως, κάποιες προκαταλήψεις του παρελθόντος, πάρουν μορφή και ανατρέψουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Απομακρυνθείτε, από αυτή την διάσταση σκέψεων και ανατρέξτε σε πραγματικά γεγονότα. Η ψυχολογία σας, σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη για να σας δώσει την ηρεμία που χρειάζεστε, απέναντι σε άτομα που σας περιβάλλουν. Ελέγξτε, κάθε σας κίνηση, μην φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο παρελθόν, ίσως, έχουν συμβεί αρνητικά γεγονότα στον χώρο εργασίας σας, δεν χρειάζεται όμως, να επιμένετε σε περιττές σκέψεις, οι οποίες επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Έχετε την ευχέρεια, να δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και οι μελλοντικές σας αποφάσεις, να αποδείξουν την αξία σας. Βρεθείτε, κοντά σε άτομα που εμπιστεύεστε και ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση, να σταθείτε σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη την συμβουλή σας, είναι έντονη σήμερα και η δοτικότητα σας, σας χαρακτηρίζει. Ο τρόπος αυτός, ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος του ψυχικού σας κόσμου, δίνοντάς σας την ώθηση να αυξήσετε την επικοινωνία σας. Διατηρείστε, τα συναισθήματά σας, απέναντι στον σύντροφό σας, χωρίς να υπάρξουν μεταβολές στην συμπεριφορά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο του εκνευρισμού, μεταξύ σας, γι’ αυτό κινηθείτε με ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αγνοείτε, κάποιες ενέργειες που συμβαίνουν γύρω σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο, διότι μπορούν να σας δώσουν την λύση που χρειάζεστε. Η επιχειρηματική σας σκέψη, έχει την ιδιαιτερότητα να σας μορφοποιεί και να σας οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Η μέρα, είναι αρκετά θετική, για τα συναισθηματικά σας και μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να είστε από τα πιο δραστήρια ζώδια, σήμερα, όμως, η ενέργειά σας στον χώρο εργασίας σας, καθρεπτίζει τον ψυχικό σας κόσμο. Η επιθυμία να βρεθείτε σε χώρους με άτομα που εμπιστεύεστε και να απομακρυνθείτε από ριψοκίνδυνες καταστάσεις, είναι αρκετά έντονη. Βρείτε τρόπους, να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και μετατρέψτε τις σε δράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, σας δίνετε η ευκαιρία να συλλέξετε στοιχεία και να πάρετε τις αποφάσεις, που θα σας φέρουν την εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα. Η οριοθέτηση και η οργάνωση, είναι ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να χαράξετε την πρέπουσα πορεία. Επιδιώξτε, να βρεθείτε σε χώρους που θα σας προσφέρουν χαλάρωση και αρμονία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αρκετές πιθανότητες, σήμερα, να σας δοθεί οικονομική ενίσχυση, κυρίως μέσα από δικές σας ενέργειες που αφορούν τα επαγγελματικά σας, γνωστοποιώντας τις ικανότητές σας. Απομακρυνθείτε, όμως, από εντάσεις με άτομα που σχετίζονται, κυρίως με τον χώρο των επαγγελματικών σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, μπορούν να κυλήσουν ομαλά, ελέγχοντας καλύτερα τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και η αισιοδοξία που σας διακατέχει, σήμερα, θα προάγουν την επαγγελματική σας ιδιότητα. Η επικοινωνιακή σας τάση και η διπλωματική αντίληψη κάποιων θεμάτων, σας οδηγούν στην εξέλιξη που θέλετε. Αποφύγετε, όμως, συζητήσεις με οικεία σας πρόσωπα, οι οποίες μπορούν να φέρουν εντάσεις μεταξύ σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα