Τα ζώδια της Τρίτης 26ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η ευγένεια που εκφράζετε απέναντι στους άλλους και η ανάγκη που νιώθουν να σας μιλήσουν, καθοδηγούν τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, σε σχέσεις ζωής. Έχετε την ικανότητα, να σας εμπιστευτούν κα να ζητήσουν τις συμβουλές σας. Τοξότες, η ψυχολογική σας κατάσταση, θα σας οδηγήσει σε μία εσωστρέφεια και απομόνωση από το γύρω περιβάλλον. Καλύτερα να ακυρώσετε νέα σχέδια για ένα μικρό διάστημα, ώσπου

η αυτοπεποίθησή σας να ενδυναμωθεί. Υδροχόοι, η χαρούμενη διάθεση είναι το κίνητρο για τις επόμενες ενέργειες που θα χαράξετε, δείξτε όμως την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτείται, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το οικονομικό σας σκέλος, θα είναι το αντικείμενο που θα σας απασχολήσει περισσότερο και δεν θα σας επιτρέψει να δείξετε μία ήρεμη εικόνα, απέναντι στον σύντροφό σας. Ίσως υπάρξουν απρόοπτα, που θα χαρακτηρίσουν την ημέρα σας και θα πρέπει να τα εξετάσετε με ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα θελήσετε να πλησιάσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε τι αισθάνεστε γι’ αυτούς. Οι συζητήσεις σας, θα είναι πάνω σε ειλικρινά συναισθήματα και σε αυτό, θα σας βοηθήσει η διαίσθηση σας, ώστε να κατανοήσετε με περισσότερη ακρίβεια τα δικά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαφή σας με πολύ κόσμο, σας δίνει την αίσθηση της σιγουριάς και ότι υπάρχουν γύρω σας άτομα που θα σας κατανοήσουν, δίνοντας σας την βοήθεια που χρειάζεστε. Η σταθερότητα των επιθυμιών σας, θα βοηθήσει πολύ περισσότερο την ψυχολογία σας, ώστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με καθαρότητα σκέψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χαρούμενη διάθεση που σας διέπει, μπορεί να σας οδηγήσει στο να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι πιέσεις ανήκουν για σας στο παρελθόν και μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τα σχέδια που έχετε χαράξει, για τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

Μία έντονη φόρτιση, σας οδηγεί προς το σπίτι χωρίς να σας δίνει το περιθώριο να εξετάσετε πράγματα που είναι σοβαρά και ανήκουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε λοιπόν, να βρεθείτε σε χώρους που νιώθετε άνετα και να ανοιχτείτε στα ανάλογα πρόσωπα που θα σας κατανοήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί τα πράγματα να εξελίσσονται γύρω σας με γρήγορους ρυθμούς, η λήψη όμως αποφάσεων δεν ευνοούνται. Γι’ αυτό συνεχίστε να προγραμματίζετε τα σχέδια σας, με τον ειρμό που ήδη έχετε, αλλά ταυτόχρονα κανονίστε κάποιες εξόδους με φιλικά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Μικρές επιτυχίες σήμερα, θα έχετε στον προσωπικό και στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας χαρίσουν θετικά γεγονότα, αλλάζοντας έτσι την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο. Ίσως λάβετε κάποια χρήματα, από συναλλαγές του παρελθόντος που έχουν καθυστερήσει αρκετό καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμπεριφορά σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από περιττά σχόλια και οξύθυμες ενέργειες. Οι παρεξηγήσεις, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σας απομακρύνουν από κοντινά σας πρόσωπα. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, σήμερα, θα ξεφύγει από την ρουτίνα, εφόσον θα σας απασχολήσουν παρασκηνιακές καταστάσεις του παρελθόντος. Η προσπάθεια σας, να μείνετε σε λογικά πλαίσια θα σας βοηθήσει να αποφύγετε συμπεράσματα, που έχουν να κάνουν με αποκυήματα της φαντασίας. Ο ψυχικός σας κόσμος, θα δεχθεί μία ταραχή που θα σας αποπροσανατολίσει, δείξτε προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας, έχουν πάρει μία θετική τροπή, με τη οποία ανοίγονται νέοι δρόμοι στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μπορείτε λοιπόν, να έρθετε σε επαφή με τα αρμόδια πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν μία πολύπλευρη σκέψη, αναδιοργανώνοντας τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να δείτε τον επαγγελματικό σας στόχο, με περισσότερη ωριμότητα και να ακολουθήσετε με δυναμισμό τις ικανότητες σας. Έχετε το σθένος, να αποδείξετε ότι αξίζετε, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο να σας αμφισβητούν. Απλά ακολουθήστε την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για την επίλυση παρελθοντικών παρεξηγήσεων και δηλώνει την διάθεση σας, για συμφιλίωση. Επίσης, θα θελήσετε να προγραμματίσετε αποδράσεις με τους αγαπημένους σας ή νέες ενάρξεις, για το μορφωτικό και εκπαιδευτικό σας επίπεδο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα