Τα ζώδια της Τρίτης 22ας Μαΐου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD *

Λέοντες, ελέγξτε περισσότερο όσα αισθάνεστε σήμερα, ιδιαίτερα μέσα σε προσωπικές σχέσεις. Ιχθύες, αποφύγετε να προχωρήσετε θέματα που δεν είστε ακόμα έτοιμοι, διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας.

ΚΡΙΟΣ

Το άγχος της ημέρας μπορεί να μετατρέψει τις σκέψεις σας σε υπερευαισθησία, κάνοντάς σας ευαίσθητους και επιρρεπείς. Μην αφήνετε τις υποχρεώσεις να σας καταβάλλουν και να σας διαβρώνουν την διάθεση. Στραφείτε

περισσότερο στην απόκτηση της ψυχικής σας ηρεμίας, χωρίς να παρασύρεστε από μικρές σας αδυναμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσα έχετε ως σκέψη να υλοποιήσετε στα επαγγελματικά σας, μπορεί να κρύβουν μεγάλο δυναμισμό και θάρρος, αλλά προσοχή μην περάσετε στο άλλο επίπεδο της έντασης. Να είστε πιο συγκαταβατικοί με κινήσεις που μπορούν να σας αναδείξουν. Οι σχέσεις με τους γύρω σας έχουν ανάγκη από κατανόηση σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος σκέψης που σας διέπει σήμερα είναι αρκετά εποικοδομητικός, ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας σας. Η οργάνωση και η συλλογιστική σας σκέψη θα είναι τα εφόδια για να καθιερώσετε την αξία σας, ειδικά στο περιβάλλον που σας περιστοιχίζει. Η διάθεσή προς τον σύντροφό σας χρειάζεται μεγαλύτερη επιφύλαξη, ώστε να αποφύγετε τις τυχόν ψυχρότητες μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στάση απέναντι στα άτομα που συνεργάζεστε θα πρέπει να είναι αρκετά επιφυλακτική, παρατηρώντας πάντα τις αντιδράσεις τους σε ότι σας αφορά. Να θυμάστε ότι η ευγένειά σας θα καθορίσει και την θέση σας. Η ειλικρίνεια είναι μία αμφίπλευρη αρετή στην σχέση σας, που θα σας χαρακτηρίσει στην πορεία.

ΛΕΩΝ

Κάποια εσωτερική ένταση σήμερα είναι έντονη στον προσωπικό σας όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και δώστε του ότι του αξίζει. Ασχοληθείτε πιο ήρεμα με πράγματα που επείγουν και αφήστε την ανάλυση νέων σχεδίων σας για άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φιλική σας διάθεση θα βοηθήσει την επικοινωνία με τους γύρω σας και θα δώσει έναν ευχάριστο τόνο στην ημέρα. Οι συνεργασίες σας, θα επεκτείνουν τον κοινωνικό σας περίγυρο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες. Τα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε σας παρέχουν μία ευχάριστη συντροφιά.

ΖΥΓΟΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα αντλήσουν συζητήσεις για ζητήματα που σας απασχολούν, δίνοντάς σας μια νέα οπτική. Στα προσωπικά σας, με ηρεμία κινηθείτε ώστε να λύσετε με τον σύντροφό σας προβλήματα του παρελθόντος, κάνοντας μία νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα στο χώρο εργασία σας, θα ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και θα σας φτιάξουν την διάθεση. Η διαίσθηση σας, σήμερα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα προβλήματα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις και να βρεθείτε ουσιαστικά στο πλάι αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες καταστάσεις σας αγχώνουν αρκετά και σας αποπροσανατολίζουν από όσα θέλετε να κάνετε. Δείτε την θετική πτυχή των πραγμάτων και προχωρήστε άφοβα τους στόχους σας. Το ένστικτό σας, έχει την δύναμη να οδηγήσει την προσωπική σας ζωή στην καλή της έκβαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ιδέες έχουν την δύναμη να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να προχωρήσετε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας μπορεί να κυλήσει σε ήρεμα επίπεδα, προσέξτε μόνο τρίτους που μπορούν να σας μεταδώσουν κάποια συναισθηματική φόρτιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αισιοδοξία μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν στα επαγγελματικά σας, βάλτε τα δυνατά σας, όσα κάνετε αυτή την περίοδο θα προσδιορίσουν την εξέλιξή σας. Διαχειριστείτε μόνο καλύτερα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Έχετε την κατάλληλη διάθεση σήμερα ώστε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δράση που σας διακατέχει έντονα σήμερα δίνει την ικανότητα να ξεπεράσετε δυσκολίες, αλλά μην αφήσετε την προσωπικότητά σας να αλλοιωθεί από αρνητικές συμπεριφορές. Διαχειριστείτε καλύτερα θέματα σχέσεων, ακόμα και αν σήμερα θέλετε να ανοίξετε συζητήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε με ηρεμία και να εκφράσετε όσα νιώθετε με τον κατάλληλο τρόπο.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα