Τα ζώδια της Τρίτης 20ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σκορπιοί, διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε δραστηριότητες που αισθάνεστε ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση. Αποφύγετε, συζητήσεις με τους γύρω σας, αν η διάθεση σας δεν βοηθάει. Τοξότες, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, σε συνεργασίες και σε συναλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Μην επιτρέψετε στην ψυχολογία σας, να καταβληθεί από τα συναισθήματα σας και να επεκταθεί σε αρνητική επιρροή στο γύρω περιβάλλον σας. Μείνετε λίγο μόνοι και αφοσιωθείτε, στην ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον

επαγγελματικό σας χώρο, θα υπάρξουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και θα σας βοηθήσουν στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο, θα σας είναι πιο εποικοδομητικές σήμερα. Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, θα φέρει συγκρούσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια ευχάριστη συνάντηση, θα υπάρξει στον χώρο εργασίας σας και ίσως γίνει το κίνητρο για νέα σχέδια, που θα υλοποιήσετε στο μέλλον. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να διασαφηνίσετε παρελθοντικά ζητήματα, που σας απασχολούν με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμπόνια που δείχνετε, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι το έναυσμα για να τους πλησιάσετε και να καλύψετε το χάσμα επικοινωνίας, που μπορεί να υπάρχει ανάμεσά σας. Η κατανόηση που δείχνετε, στα προβλήματα που τους ανησυχούν, δείχνει την πρόθεσή σας για να τους συμβουλέψετε.

ΛΕΩΝ

Η έλλειψη της αυτοπεποίθησης, είναι το εμπόδιο για την λήψη των αποφάσεων που έχετε προγραμματίσει να πάρετε. Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι πτωτική σήμερα και χρειάζεται να την επαναφέρετε στην αρχική της φάση, συμμετέχοντας σε αθλητικές ή δημιουργικές δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας, συνοδοιπορεί στις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε σήμερα και δημιουργεί νέους δρόμους για το μέλλον. Η μέρα, είναι κατάλληλη για νέες συνεργασίες και φέρνει θετικά αποτελέσματα σε συμφωνίες και συμβόλαια, που έχετε προγραμματίσει.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και οι αγνές προθέσεις που σας διέπουν, ώστε να επικοινωνήσετε με το γύρω περιβάλλον, είναι δυναμικά στοιχεία για να τους πλησιάσετε. Τα δώρα και οι ευχάριστες εκπλήξεις που σκέφτεστε να κάνετε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας αλλάξουν την διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εκνευρισμός και οι αντιπαραθέσεις, μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας και να αποδιοργανωθείτε συναισθηματικά. Διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε δραστηριότητες που σας αποβάλουν το άγχος και την αρνητική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, σε καθημερινά ζητήματα που σας περιβάλλουν και μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα, να σας επηρεάσουν αρνητικά. Μία ρομαντική διάθεση, είναι διάχυτη σήμερα και ενεργοποιεί την σχέση με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντισυμβατικότητα και η διαίσθηση, είναι έντονα σήμερα και σας δίνουν την ώθηση να ακολουθήσετε πρωτότυπες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή και θέστε τα όρια σας, αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις, που μπορεί να σας βγάλουν εκτός ελέγχου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρακτική μέθοδος που ακολουθείτε, είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει θέματα που σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή, μπορεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά σας και να πάρετε την ανάσα που χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις συμπεριφορές από το γύρω περιβάλλον σας, είναι σημαντικό να τις αφουγκραστείτε, εφόσον θα σας χαράξουν τον δρόμο που πρέπει να κινηθείτε. Στα συναισθηματικά σας, η αμφίπλευρη θετική διάθεση, δίνει το περιθώριο να ξεπεράσετε τις εντάσεις που έχουν προκύψει τελευταία.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα