Τα ζώδια της Τρίτης 19ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η απόκρυψη της ευαισθησίας σας από αρνητικά πρόσωπα, θα σας προστατέψει από την πρόθεση τους, να εκμεταλλευτούν την αδυναμία σας. Παρθένοι, η σταθεροποίηση του συναισθηματικού σας κόσμου, θα βοηθήσει στην αρμονική σχέση με τα άτομα που συναναστρέφεστε, λαμβάνοντας την ανάλογη ανταπόκριση και δίνοντας νέες πτυχές να εξερευνηθούν. Ζυγοί, βρείτε την κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τις ανησυχίες και τα πιστεύω σας, απέναντι στον σύντροφό σας, δίνοντας μία καινούργια πορεία στην σχέση σας. Έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας.

ΚΡΙΟΣ

Μία

ρομαντική διάθεση, θα ακολουθήσει την ερωτική σας ζωή, κάνοντάς σας να ονειρευτείτε και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Η ευαισθησία σας και η δοτική σας διάθεση, θα αφήσει περιθώρια σε τρίτους να σας επηρεάσουν, μην ξεχνάτε λοιπόν να βάζετε τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πνεύμα να κινηθείτε ελεύθερα και να ενεργήσετε δραστικά δημιουργώντας νέα μοτίβα, σας δίνει την αίσθηση της αισιοδοξίας. Μπορείτε λοιπόν, να οραματιστείτε και να κάνετε την διαφορά από το σύνολο. Προσπαθήστε να είστε μέσα στα όρια που σας δίνονται, για να μην κάνετε κινήσεις που ίσως αργότερα τις μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρακτική σας σκέψη και η πειθαρχία που θα δείξετε σε θέματα που εκκρεμούν, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που ζείτε. Έχετε τα περιθώρια να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες που θα επέλθουν, φτάνει να αποφύγετε παρορμητικές σκέψεις και ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν να είστε πιο σχολαστικοί στις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας και να λειτουργείτε με ωριμότητα. Η σοβαρότητα που θα δείξετε απέναντι σε θέματα που έχετε προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα, θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν γύρω σας άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις και επιζητούν να σας εκμεταλλευτούν, δημιουργώντας σας ταυτόχρονα και ενοχικά συναισθήματα. Απομακρυνθείτε από τέτοιες καταστάσεις και μείνετε επιφυλακτικοί σε κάθε σας κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που θα υπάρξουν στο προσκήνιο κατά την διάρκεια της ημέρας, θα ωφελήσουν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μπορείτε λοιπόν να καταθέσετε τις απόψεις σας και τα νέα σχέδιά σας, μένοντας πάντα στις αποφάσεις που έχετε λάβει.

ΖΥΓΟΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα για τις προσωπικές σας υποθέσεις, θα έχουν την εικόνα που εν μέρει αναμένετε. Γνωρίζετε τις ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν και θα πρέπει σήμερα, να συγκεντρώσετε το μεγαλύτερο μέρος τους, για να σταθείτε απέναντι στις αποφάσεις δυναμικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με αποφάσεις που θα σας δώσουν μία νέα αρχή για την πορεία της ζωής σας και θα δείξετε έντονα τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Οι άλλοι γύρω σας, δεν θα μπορούν να σας επηρεάσουν σε αυτό, εφόσον δεν θα τους αφήσετε τα περιθώρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες για τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να κάνετε θετικές σκέψεις, τις οποίες μπορείτε να τις στηρίξετε στις δυνατότητες που κατέχετε. Η εμμονές δεν βοηθούν να πάρετε σωστές αποφάσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να τις αποφύγετε, δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να επιλύσετε σοβαρά ζητήματα της καριέρας σας, έχουν να κάνουν με την οξύτητα της σκέψης που διαθέτετε. Επομένως, οι συμφωνίες και τα συμβόλαια που έχετε στο πρόγραμμα, σήμερα τα ευνοεί η ημέρα, απλά προσπαθήστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ευχάριστες ενέργειες και να σας δώσουν μία άλλη εικόνα, για την πραγματικότητα. Η στάση αυτή, θα σας κάνει να βρείτε την δύναμη που έχετε βαθιά μέσα σας και να την εξωτερικέψετε, χωρίς ενδοιασμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σας, θα περάσει με μικρές συναισθηματικές αναταράξεις προκαλώντας σας έναν εκνευρισμό, που θα δημιουργεί λογομαχίες με τους άλλους γύρω σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε τι ακριβώς σας φέρνει ως εδώ και εξετάστε καλύτερα τις ικανότητες που έχετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα