Τα ζώδια της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο Φθίνοντας μηνίσκος στον Υδροχόο σίγουρα τονίζει θέματα τα οποία χρήζουν αλλαγής και ο Ήλιος θα βοηθήσει να δείτε νέες προοπτικές, όμως ιδιαίτερα στις σχέσεις σας σήμερα προσπαθήστε να βελτιώσετε όσο γίνεται την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΚριόςΣήμερα στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη συμπεριφορά απέναντι σε συνεργασίες και σε όσους συναναστρέφεστε και να προσέξετε γενικότερα όσα θέλετε να πείτε αλλά και να κάνετε. Το σημαντικό είναι να δείχνετε την προθυμία σας σε συνεργασίες αλλά και δυναμισμό σε νέα

σας σχέδια. Διατηρήστε τις σχέσεις σας σε ισορροπία και βρείτε το χρόνο για να τις ενισχύσετε σήμερα, είναι ιδανική μέρα για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε καταστάσεις.

Ταύρος

Με καλύτερη διάθεση σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με επαγγελματικές σας υποθέσεις, είστε πιο παραγωγικοί σήμερα, θα καταφέρετε περισσότερα. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να ξεκαθαρίσετε αρκετά και η διάθεση σας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας και μπορείτε να αντιμετωπίσετε πλέον πιο σωστά καταστάσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα οικονομικά σας θέματα πρόκειται να σας απασχολήσουν, προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε σε αυτόν τον τομέα, ιδιαίτερα αν έχετε εκκρεμότητες βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για την διεκπεραίωση τους. Ενεργήστε προσεκτικά αλλά και υπομονετικά γενικά σε νέα σας σχέδια. Στις ερωτικές σας σχέσεις εξετάστε όσα συμβαίνουν και επιλύσετε παλιές εντάσεις μία και καλή συζητώντας πιο ουσιαστικά για όσα αισθάνεστε.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις, η ειλικρινής σας διάθεση θα βοηθήσει να ομαλοποιήσετε καταστάσεις και να κατανοήσετε περισσότερα για όσους συναναστρέφεστε. Μπορείτε να σκεφτείτε γενικότερα σήμερα καλύτερα θέματα που σας απασχολούν αλλά και να είστε πιο αποφασιστικοί, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας αλλά και να ξεπεράσετε δύσκολα ζητήματα

Λέων

Η σημερινή μέρα για σας μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική, αρκετά σας απασχολούν και μπορεί κάποια πράγματα να είναι περίπλοκα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα από την αρχή της ημέρας για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Κινηθείτε γενικότερα σήμερα με ηρεμία μέσα σε συνεργασίες. Στις προσωπικές σας σχέσεις το σημαντικό είναι να προσεγγίσετε τους άλλους και να μην αμελήσετε τις σχέσεις σας που έχουν ανάγκη από φροντίδα αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Αυτό το διάστημα μπορείτε γενικότερα να κατανοήσετε περισσότερα για το παρελθόν σας και όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα, σήμερα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα μπορείτε να κινηθείτε για νέα σας σχέδια αλλά και να εκτιμήσετε τη μέχρι τώρα πορεία σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις μιλήστε περισσότερο με κοντινά σας πρόσωπα και προσεγγίστε ζητήματα που σας απασχολούν με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ζυγός

Αποφύγετε να μεταφέρετε σήμερα το άγχος που μπορεί να έχετε σε άλλους τομείς μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, ότι και αν σας απασχολεί προσπαθήστε να το εμπιστευτείτε σε κοντινά σας πρόσωπα που θα μπορέσουν σήμερα να σας συμβουλέψουν σωστά. Ακόμα και αν και τα πράγματα δεν προχωράνε όπως τα θέλετε, κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα αλλά και αποφασιστικότητα για να τα βελτιώσετε.

Σκορπιός

Σήμερα πριν πάρετε αποφάσεις αλλά και πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε καλό είναι να σκεφτείτε περισσότερο κατά πόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε νέες απαιτήσεις. Η σταθερότητά σας μετράει ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, γι' αυτό σήμερα προσπαθήστε να προσεγγίσετε σωστά όσα υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Στις σχέσεις σας έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους άλλους και η ευαισθησία σας σήμερα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεών σας.

Τοξότης

Σήμερα πιστέψτε περισσότερο στις ικανότητές σας, μπορείτε να καταφέρετε αρκετά και να βελτιώσετε καταστάσεις, ακόμα και αν αρκετά μπορεί να σας έχουν δυσκολέψει στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε καλύτερα κάποια πράγματα και να έχετε υποστήριξη από τους άλλους. Φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας και προσέξτε έξοδα. Στις προσωπικές σας σχέσεις τα συναισθήματα που μπορείτε να εκδηλώσετε προς αγαπημένα σας πρόσωπα προωθούν σήμερα την ενίσχυση των σχέσεών σας και μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα που έχουν προκύψει.

Αιγόκερως

Το σημαντικό είναι να κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία, αρκετά πράγματα στα επαγγελματικά σας μπορεί να σας έχουν δυσκολέψει, όμως ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και όσα πρέπει να κάνετε σήμερα, το ομαδικό πνεύμα σίγουρα βοηθάει σε συνεργασίες. Προχωρήστε με προσοχή τα σχέδια σας ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις κάποια κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να υπάρχει και αυτό να μη βοηθάει σήμερα, έτσι για να αποφύγετε παρεξηγήσεις προσπαθήστε να κινηθείτε αρμονικά με τους άλλους, αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

Υδροχόος

Αν κάποια πράγματα θεωρείτε πως τον τελευταίο καιρό είναι μπερδεμένα σήμερα μπορείτε να τα κατανοήσετε περισσότερο, παρασκήνια που υπάρχουν αλλά και υποθέσεις που θέλετε να προχωρήσετε, το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις πριν ενεργήσετε ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να εξετάσετε καλύτερα καταστάσεις, όμως αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, είστε σήμερα πιο δεκτικοί απέναντι στους άλλους, μπορείτε να κατανοήσετε την στάση τους αλλά και η θετική σας διάθεση θα βελτιώσει καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σας έχετε ανάγκη να προχωρήσετε πλέον τα σχέδιά σας και να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, όμως είναι απαραίτητο να κινηθείτε πιο ενεργητικά και να δοκιμάσετε διαφορετικές προσεγγίσεις.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα